Belte 3 cm

Belte 3 cm

kr 349.00
Farge
Størrelse
På lager
Produktdetaljer
190214082940
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00

Golden Lady Body 40

40 denier halvblank støttestrømpe med kraftig hold-inn effekt på mage og bak. Forsterket tå og komfort sømmer. Strømpebuksen gi også lett massasje og støtte til bena gjennom hele dagen og passer utmerket til de som står og går mye.

kr 849.00 kr 1,999.00

W / D Clazia 4003-104

En fin og klassisk damejakke fra Danwear.
Modellen med vegansk dunlignende fyll har trykknapp og glidelåslukking foran, ulike glidelåslommer og en innerlomme. I tillegg har den en hette med en vakker pelskant. Den vatterte jakken er veldig behagelig og gir god bevegelsesfrihet, også på grunn av glidelåsene på sidene. Perfekt for hverdagsbruk eller utendørsaktiviteter.

kr 899.00

Pont Neuf Gea Tr

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 999.00

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

kr 1,099.00

Fin bluse med ¾-lange ermer og den fineste ståkragen som ender i en flatterende V-hals som fremhever kragebeina. Modellen har det vakreste printdesignet i varme og vintervennlige farger. Blusen har en A-formet passform og er laget av en deilig viskoseblanding.

Bruk blusen med et klassisk, ensfarget skjørt for en elegant look.

kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.