Dny HOBO Dress

Dny HOBO Dress

Dny HOBO Dress

Les merShow less
kr 999.95
Størrelse
På lager
Beskrivelse
Produktdetaljer
2306011352801
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 549.00

ADIA Shorts 1011 Navy

Superkule shorts med lengde til rett over kneet. Shortsen har en rett, avslappet passform som sitter fint på bena, og den er laget i absolutt beste bomullskvalitet med stretch som gir en fantastisk passform.

Bruk dem til de varme vårdagene med en søt, blomstret topp.

kr 649.00

Sisters Point VIADA-LACE.SH

VIADA-LACE.SH er en fin bluse med broderi anglaise detaljer som strekker seg ned langs knappestolpen og rundt kragen. Blusen har behagelige luftige ermer og elastiske mansjetter ved håndleddene

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 1,199.00

Pont Neuf Rosalina Coral

Kul bluse i ensfarget, asymmetrisk design med rund hals og ¾-lange ermer. Stilen har et bølgemønster og en glidelåsdetalj foran. Blusen har en løs, A-formet passform og er laget av en flott viskosekvalitet med stretch.

Style den med et par tettsittende jeans.

kr 1,199.00

Kaffe C Melly Knit Car

  • Form: Loose fit
  • Lengde: Knelengde
  • Lengde: 98 cm tilsvarer S
  • Sammensetning : 55% Akryl, 42% Nylon, 3% Ull
kr 649.95

Zhenzi Lindsey 238


Fin genser

- Halskant m. glidelås
- Snørelukking nederst
- Rygglengde 60 cm
- Vask 30'

Målene er basert på størrelse 46/48

kr 799.00

Pont Neuf Georgina

Vakker bluse med ¾-lange ermer og høy hals. Blusen har et elegant, ensfarget design og en fin struktur i stoffet. Stilen er laget av en flott tencel-blanding, og den har en rett og flatterende passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.