Pont Neuf Bana

Pont Neuf Bana

Vakker, uformell tunika med V-hals, ¾ lange ermer og ensfarget design med rutemønster preget i stoffet. Tunikaen har en feminin, A-formet passform, og den er laget av den vakreste, myke viskoseblandingen.

Les merShow less
Salg
kr 499.50 kr 999.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V8659

Style tunikaen med et belte i midjen, leggings under og en oversized blazer.

Stilen heter Bana og er laget av 89% viskose og 11% polyester. Passformen er ‘A-Shape - relaxed’, og den er 88 cm lang bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
210816200938
Sist vist
kr 499.50 kr 999.00

Pont Neuf Bana

Vakker, uformell tunika med V-hals, ¾ lange ermer og ensfarget design med rutemønster preget i stoffet. Tunikaen har en feminin, A-formet passform, og den er laget av den vakreste, myke viskoseblandingen.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Pont Neuf Gea

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 1,199.00

Pont Neuf Magrethe V4409

Søt bluse med ¾-lange ermer og en unik utringning. Den har et asymmetrisk design og et kult, tigerstripete trykk i de mest fantastiske farger. Blusen er laget i en lekker viskosekvalitet med stretch, og den har en A-formet passform.

Bruk den med et par formede jeans for en balansert look.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rain Poncho

Vakker jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper på brystet. Den har en stor lomme foran og et lekkert design i forskjellige lyse farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 999.00

Pont Neuf Yvon 3232

Lekker denimjakke med lange ermer og knapper helt ned foran. Den har en solid fargedesign som gjør den allsidig og enkel å style. Jakken er laget av en slitesterk bomullsblanding med stretch, og den har en lett formet passform.

Jakken er perfekt som et ekstra lag på kjølige dager.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Bianco 2186

Vakker kjole med ¾ lange ermer og rund hals. Kjolen har et fint sirkulært trykk i mørke farger, og den har svarte markeringer på sidene for en slankende effekt. Stilen har en feminin, formet passform, og den er laget av en fantastisk viskoseblanding.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Adalena V4369

Fin tunika med ¾-lange ermer og glidelås foran. Den har en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer på sidene. Tunikaen er laget av den fineste bambuskvalitet med mye stretch, og den har en rett og behagelig passform.

Lengden gjør det mulig å style tunikaen som en kjole.

kr 1,599.00

Pont Neuf PN Harriet 2382

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange trompetermer. Den har et elegant, ensfarget design med en lekker struktur i stoffet. Kjolen er laget av en myk og behagelig viskoseblanding og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med et par matchende sandaler og mye tilbehør.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Delvin 2370

Søt kjole med ¾-lange ermer med en lett trompeteffekt og flatterende V-hals. Kjolen har et fargerikt og unikt design med ulike trykk. Den er laget av en ren viskosekvalitet og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med masse glitrende smykker og et par høye hæler for en eksotisk festlook.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.