Pont Neuf Ann

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

Les merShow less
kr 499.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V7208

Bruk den med en skjorte eller tunika, eller prøv en casual look med en t-skjorte og sneakers.

Modellen heter Ann, og er laget av 65 % viskose, 30 % polyamid og 5 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted'. Tilgjengelig i flere farger. Skjørtet er 54 cm bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
210630183806
Sist vist
kr 499.00

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,299.00

Pont Neuf Dorit V4405

Vakker tunika med ¾-lange ermer og elegant hals. Den har sidelommer og et nydelig, sirkulært mønster i blå nyanser. Tunikaen er laget av en myk viskoseblanding med stretch som støtter den feminine, A-formede passformen.

kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

kr 899.00

Pont Neuf Gea Tr

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,199.00

Pont Neuf Fauna Toffee

Denne tunikaen fra Pont Neuf er en fantastisk blanding av eleganse og komfort. Den har en vakker rett passform som drapererer pent, og gir et sofistikert utseende. Det luksuriøse tencel-stoffet er både mykt og pustende, noe som sikrer at du holder deg komfortabel hele dagen.

Tunikaen kan styles med skinny jeans og støvler for et moderne utseende.

Stilen heter Fauna og er laget av 100% Tencel. Passformen er rett, og den er 90 cm lang bak.

kr 2,499.00

Pont Neuf Lally Jacket

Kul jakke med glidelås foran og hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med fantastiske detaljer i kunstskinn. Jakken er laget av en deilig og luksuriøs ullblanding og har en feminin, A-formet passform.

Kombinasjonen av kult og klassisk er innkapslet i denne jakken som kan brukes sesong etter sesong.

kr 899.00

Pont Neuf Melly V4412

Fin bluse med rund hals og ¾-lange ermer med søte detaljer. Den har et mønstret design i den mest fantastiske safirblå fargen. Blusen er laget i en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform som er enkel å style.

kr 899.00

Pont Neuf Annika

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i fantastisk polyamidkvalitet med lett stretch som gjør buksen behagelig å ha på. Buksen har fine detaljer nederst på bena.

kr 1,599.00

Pont Neuf PN Harriet 2382

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange trompetermer. Den har et elegant, ensfarget design med en lekker struktur i stoffet. Kjolen er laget av en myk og behagelig viskoseblanding og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med et par matchende sandaler og mye tilbehør.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 899.00

Pont Neuf Hilda

Kjole fra Pont Neuf med ¾-ermer og rund hals. Modellen har en superfin ballongeffekt, som er laget i snittene rundt kroppen og med strikk nederst. Kjolen er laget i en deilig viskose.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.