Pont Neuf Dagny 2710 Skjef

Pont Neuf Dagny 2710 Skjef

Les merShow less
Salg
kr 89.70 kr 299.00
Farge
På lager
Beskrivelse

100% Viscose

Les merShow less
Produktdetaljer
2011251614379
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 999.00

Pont Neuf Yvon 3232

Lekker denimjakke med lange ermer og knapper helt ned foran. Den har en solid fargedesign som gjør den allsidig og enkel å style. Jakken er laget av en slitesterk bomullsblanding med stretch, og den har en lett formet passform.

Jakken er perfekt som et ekstra lag på kjølige dager.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 1,599.00

Pont Neuf Delvin 2370

Søt kjole med ¾-lange ermer med en lett trompeteffekt og flatterende V-hals. Kjolen har et fargerikt og unikt design med ulike trykk. Den er laget av en ren viskosekvalitet og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med masse glitrende smykker og et par høye hæler for en eksotisk festlook.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 599.00

Pont Neuf Rosie

Leggings fra Pont Neuf med elastisk midje. Laget i en veldig myk og behagelig viskosekvalitet med en sjenerøs stretch.

Leggingsene er superkomfortable å ha på seg til enhver anledning. Lengden gjør stylingmulighetene uendelige, og den elastiske passformen sørger for komfort, slik at leggingsene enkelt kan brukes til avslapning så vel som hverdagsklær.

kr 999.00

Pont Neuf Margrethe Sia 4094

Søt bluse med korte ermer og rund hals med en fin utskjæringsdetalj under. Den har et grafisk og asymmetrisk design med et sort/hvitt trykk. Blusen er laget av en fantastisk viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin, A-formet passform.

Style blusen med et par hvite jeans for en lekker look.

kr 899.00

Pont Neuf Gea Tr

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,199.00

Pont Neuf Elinor

Dette elegante sorte skjørtet fra Pont Neuf Black er designet med en asymmetrisk fald, og tilbyr en moderne vri på det klassiske midiskjørtet. Det myke stoffet sikrer en behagelig passform, mens den rene designen sikrer allsidighet og tidløs appell. Den subtile sidespalten gir et snev av raffinement og forbedret mobilitet.

kr 899.00

Pont Neuf Elsebeth Brown

Superkule leggings med falsk skinn-look foran og en elastisk komposisjon som gjør dem både praktiske og behagelige å ha på. De har en tett passform som passer fint rundt kurvene. Designet skaper et kult og moderne utseende.

Bruk dem med en fin tunika og et par flotte skinnstøvler for en komplett look.

Modellen heter Elsebeth og er laget av 60 % polyuretanfibre, 37 % polyester og 3 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted'. Tilgjengelig i flere farger, og her i brun.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Poncho PG

Fin jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper ved brystet. Den har en stor lomme foran og mønstret design i lyse og fine farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 499.50 kr 999.00

Pont Neuf Bana

Vakker, uformell tunika med V-hals, ¾ lange ermer og ensfarget design med rutemønster preget i stoffet. Tunikaen har en feminin, A-formet passform, og den er laget av den vakreste, myke viskoseblandingen.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.