Pont Neuf Felina 8151 Top

Pont Neuf Felina 8151 Top

Les merShow less
kr 799.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

95% Viscose, 5% Elastane

Les merShow less
Produktdetaljer
2011251242363
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,199.00

Pont Neuf Rosalina Coral

Kul bluse i ensfarget, asymmetrisk design med rund hals og ¾-lange ermer. Stilen har et bølgemønster og en glidelåsdetalj foran. Blusen har en løs, A-formet passform og er laget av en flott viskosekvalitet med stretch.

Style den med et par tettsittende jeans.

kr 2,499.00

Pont Neuf Lally Jacket

Kul jakke med glidelås foran og hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med fantastiske detaljer i kunstskinn. Jakken er laget av en deilig og luksuriøs ullblanding og har en feminin, A-formet passform.

Kombinasjonen av kult og klassisk er innkapslet i denne jakken som kan brukes sesong etter sesong.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

kr 1,399.00

Pont Neuf Adalena V4369

Fin tunika med ¾-lange ermer og glidelås foran. Den har en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer på sidene. Tunikaen er laget av den fineste bambuskvalitet med mye stretch, og den har en rett og behagelig passform.

Lengden gjør det mulig å style tunikaen som en kjole.

kr 1,499.00

Pont Neuf Melissa

Nydelig cardigan med lange ermer og lommer i sømmen foran. Modellen har 2-veis glidelås og den er lengre bak enn foran.

Den har den stilige A-formen og en rund hals. A-snittet faller fint på rammen og understreker den feminine passformen.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 599.00

Pont Neuf Rosie

Leggings fra Pont Neuf med elastisk midje. Laget i en veldig myk og behagelig viskosekvalitet med en sjenerøs stretch.

Leggingsene er superkomfortable å ha på seg til enhver anledning. Lengden gjør stylingmulighetene uendelige, og den elastiske passformen sørger for komfort, slik at leggingsene enkelt kan brukes til avslapning så vel som hverdagsklær.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284 - Black

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

kr 1,199.00

Pont Neuf Charoline

Fin, ermeløs kjole med rund hals. Kjolen har et grafisk, sort/hvitt trykk og den har sidespalter. Den er laget av en nydelig rayonblanding, som gir den en litt skinnende finish, og den har en A-formet passform.

kr 499.00

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.