Pont Neuf Iiona1206

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

Les merShow less
kr 1,999.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Modellen heter Ilona og er lavet i 40% ull og 60% viskose. Passformen er ’Straight – relaxed’. Fås i fargene forrest og navy, og den er 88 cm. lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
210915182752
Sist vist
kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,299.00

Pont Neuf Cam V4419

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og rund hals. Den har en ensfarget design med fin tekstur og en asymmetrisk kant med kule detaljer. Tunikaen er laget av en flott viskosekvalitet med stretch og har en A-formet passform.

kr 999.00

Pont Neuf Luna V5317

Nydelige leggings med høy stigning og behagelig midje. De har en ensfarget design som gjør dem enkle å style med resten av garderoben din. De er laget av en myk viskoseblanding, og de har en formet passform.

Style dem med en fin tunika for en feminin vri.

kr 1,199.00

Vakker kjole med lange ermer, firkantet utringning og delvis mønstret design i mørke farger. Ermer og sider er holdt i en sort farge, som gir en slankende effekt. Kjolen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget av en herlig viskoseblanding.

Det ferdige designet er ideelt for kvinnen som ikke ønsker å gå på akkord med sin femininitet.

kr 499.00

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 999.00

Pont Neuf Ronja

Nydelig cardigan med lange ermer, rund hals og tre knapper som lukking foran. Kjolen har også en ensfarget design og en fin, bølget struktur. Modellen er laget i en god viskosekvalitet og har en avslappet, rett passform.

Bruk den med et matchende blyantskjørt for et elegant og stilig utseende.

kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.