Pont Neuf Gea

Pont Neuf Gea

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

Les merShow less
kr 899.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V5406.0205 574 - Navy 9000 - White

Stilen heter Gea og er laget av 65% viskose, 30% polyamid og 5% elastan. Passformen er ‘Balloon Effect’ og innerbenet er 64 cm lang i alle størrelser

Les merShow less
Produktdetaljer
2405070857777
Sist vist
kr 899.00

Pont Neuf Gea

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,199.00

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

kr 1,199.00

Pont Neuf Rosalina Coral

Kul bluse i ensfarget, asymmetrisk design med rund hals og ¾-lange ermer. Stilen har et bølgemønster og en glidelåsdetalj foran. Blusen har en løs, A-formet passform og er laget av en flott viskosekvalitet med stretch.

Style den med et par tettsittende jeans.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

kr 899.00

Pont Neuf Yvon Jacket

Fin denimjakke med lange ermer og knapper foran. Med sine spreke farger kan jakken enkelt piffe opp hverdagsantrekket ditt. Den er laget av en lekker bomullskvalitet med stretch, og den har en litt formet passform.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Melina 1186

Denne unike tunikaen fra Pont Neuf er designet for å kombinere komfort og stil med et iøynefallende grafisk mønster. Tunikaen har en flatterende A-form som skaper en vakker silhuett og gir en komfortabel og romslig passform. Det myke, elastiske materialet sørger for at du føler deg bra hele dagen, enten du er på jobb eller ved en spesiell anledning. Med trekvart ermer og rund hals er denne tunikaen både praktisk og elegant.

Style den med leggings eller slanke jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Melina og er laget av 85% viskose, 13% polyester og 2% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 78 cm lang bak.

kr 1,199.00

Pont Neuf Caya

Denne tunikaen fra Pont Neuf er et strålende tillegg til garderoben din, og blander en dyp nyanse med en luftig og komfortabel passform. Designet med rund hals og trekvart ermer, er denne tunikaen både praktisk og flatterende. Den rene linjen og de søte detaljene gir den et moderne preg.

kr 899.00

Pont Neuf Liv

Bukser med bred elastisk linning som gir en behagelig passform. Modellen er litt stram i passformen og er laget i en tung Milano-jersey.
Buksen er ideell for enhver anledning. Bruk dem med en skjorte eller tunika for å skape et moderne utseende.

kr 1,099.00

Fin bluse med ¾-lange ermer og den fineste ståkragen som ender i en flatterende V-hals som fremhever kragebeina. Modellen har det vakreste printdesignet i varme og vintervennlige farger. Blusen har en A-formet passform og er laget av en deilig viskoseblanding.

Bruk blusen med et klassisk, ensfarget skjørt for en elegant look.

kr 899.00

Pont Neuf Elsebeth Brown

Superkule leggings med falsk skinn-look foran og en elastisk komposisjon som gjør dem både praktiske og behagelige å ha på. De har en tett passform som passer fint rundt kurvene. Designet skaper et kult og moderne utseende.

Bruk dem med en fin tunika og et par flotte skinnstøvler for en komplett look.

Modellen heter Elsebeth og er laget av 60 % polyuretanfibre, 37 % polyester og 3 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted'. Tilgjengelig i flere farger, og her i brun.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.