Pont Neuf Bianco Sia

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

Les merShow less
kr 1,199.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V2387.3191 5999 - Navy

Kjolen gjør et statement, og den kan styles med en åpen cardigan og casual sandaler for en dempet look.

Stilen heter Bianco Sia og er laget av 95% viskose og 5% elastan. Passformen er 'Shaped', og den er 98 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
2405070727490
Sist vist
kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00

Pont Neuf Sammy 2293.2740

Denne kjolen fra Pont Neuf er en herlig blanding av komfort og stil, perfekt for enhver anledning. Mønsteret skaper en livlig kontrast, mens den løse passformen og det lette stoffet gir ultimat komfort. Kragen og knappelukkingen gir et klassisk preg.

kr 499.50 kr 999.00

Pont Neuf Bana

Vakker, uformell tunika med V-hals, ¾ lange ermer og ensfarget design med rutemønster preget i stoffet. Tunikaen har en feminin, A-formet passform, og den er laget av den vakreste, myke viskoseblandingen.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rain Poncho

Vakker jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper på brystet. Den har en stor lomme foran og et lekkert design i forskjellige lyse farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 799.00

Pont Neuf Gea Pant

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,199.00

Pont Neuf Fauna Toffee

Denne tunikaen fra Pont Neuf er en fantastisk blanding av eleganse og komfort. Den har en vakker rett passform som drapererer pent, og gir et sofistikert utseende. Det luksuriøse tencel-stoffet er både mykt og pustende, noe som sikrer at du holder deg komfortabel hele dagen.

Tunikaen kan styles med skinny jeans og støvler for et moderne utseende.

Stilen heter Fauna og er laget av 100% Tencel. Passformen er rett, og den er 90 cm lang bak.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

kr 999.00

Pont Neuf Cam 8772

Vakker tunika med rund hals, ¾-lange ermer og ensfarget, asymmetrisk design med bølgemønster, som skaper en fin struktur i stoffet. Tunikaen er laget i den vakreste viskosekvaliteten med god stretch. Dette understreker den A-formede, feminine passformen.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sahra Rose

This dress from Pont Neuf Black offers a contemporary take on relaxed elegance. The dress features a straight fit and a deep V-neck, creating an effortless silhouette. The abstract print provides an artistic and modern flair, making the dress ideal for expressing personal style. The short sleeves and knee-length cut make it suitable for a variety of occasions.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.