Pont Neuf Caya

Pont Neuf Caya

Denne tunikaen fra Pont Neuf er et strålende tillegg til garderoben din, og blander en dyp nyanse med en luftig og komfortabel passform. Designet med rund hals og trekvart ermer, er denne tunikaen både praktisk og flatterende. Den rene linjen og de søte detaljene gir den et moderne preg.

Les merShow less
kr 1,199.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V4279.3191 9000 - White 2700 - Tomato = Red

Perfekt over et par slanke bukser for en polert look eller som en fargerik topp for uformelle dager.

Stilen heter Caya og er laget av 95% viskose og 5% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 76 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
2405070829216
Sist vist
kr 1,199.00

Pont Neuf Caya

Denne tunikaen fra Pont Neuf er et strålende tillegg til garderoben din, og blander en dyp nyanse med en luftig og komfortabel passform. Designet med rund hals og trekvart ermer, er denne tunikaen både praktisk og flatterende. Den rene linjen og de søte detaljene gir den et moderne preg.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 799.00

Pont Neuf Georgina

Vakker bluse med ¾-lange ermer og høy hals. Blusen har et elegant, ensfarget design og en fin struktur i stoffet. Stilen er laget av en flott tencel-blanding, og den har en rett og flatterende passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Melina 1186

Denne unike tunikaen fra Pont Neuf er designet for å kombinere komfort og stil med et iøynefallende grafisk mønster. Tunikaen har en flatterende A-form som skaper en vakker silhuett og gir en komfortabel og romslig passform. Det myke, elastiske materialet sørger for at du føler deg bra hele dagen, enten du er på jobb eller ved en spesiell anledning. Med trekvart ermer og rund hals er denne tunikaen både praktisk og elegant.

Style den med leggings eller slanke jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Melina og er laget av 85% viskose, 13% polyester og 2% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 78 cm lang bak.

kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

kr 1,199.00

Pont Neuf Charoline

Fin, ermeløs kjole med rund hals. Kjolen har et grafisk, sort/hvitt trykk og den har sidespalter. Den er laget av en nydelig rayonblanding, som gir den en litt skinnende finish, og den har en A-formet passform.

kr 499.00

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 999.00

Pont Neuf Cam 8772

Vakker tunika med rund hals, ¾-lange ermer og ensfarget, asymmetrisk design med bølgemønster, som skaper en fin struktur i stoffet. Tunikaen er laget i den vakreste viskosekvaliteten med god stretch. Dette understreker den A-formede, feminine passformen.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 999.00

Pont Neuf Luna V5317

Nydelige leggings med høy stigning og behagelig midje. De har en ensfarget design som gjør dem enkle å style med resten av garderoben din. De er laget av en myk viskoseblanding, og de har en formet passform.

Style dem med en fin tunika for en feminin vri.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni

Forvandle utseendet ditt med denne iøynefallende blusen. Dens rike fargepalett og dristige mønster gir et snev av kunstnerisk stil til utseendet ditt. Designet på blusen er perfekt for å skape en følelse av drama og eleganse, mens den myke viskoseblandingen sørger for komfort hele dagen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.