Pont Neuf Efin

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

Les merShow less
kr 1,799.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V3050.2074 Black

Bruk den over en kjole for ekstra varme på en kjølig kveld, eller over en enkel topp og jeans for en uformell helgestil.

Stilen heter Eflin og er laget av 63% modal, 33% viskose og 4% lycra. Passformen er 'A-Shape' og den er 90 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
2404151218513
Sist vist
kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 999.00

Pont Neuf Margrethe Sia 4094

Søt bluse med korte ermer og rund hals med en fin utskjæringsdetalj under. Den har et grafisk og asymmetrisk design med et sort/hvitt trykk. Blusen er laget av en fantastisk viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin, A-formet passform.

Style blusen med et par hvite jeans for en lekker look.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

kr 999.00

Pont Neuf Luna V5317

Nydelige leggings med høy stigning og behagelig midje. De har en ensfarget design som gjør dem enkle å style med resten av garderoben din. De er laget av en myk viskoseblanding, og de har en formet passform.

Style dem med en fin tunika for en feminin vri.

kr 799.00

Pont Neuf Georgina

Vakker bluse med ¾-lange ermer og høy hals. Blusen har et elegant, ensfarget design og en fin struktur i stoffet. Stilen er laget av en flott tencel-blanding, og den har en rett og flatterende passform.

kr 1,099.00

Pont Neuf Deva Jacket

Kul cardigan med hette med lange ermer og sidelommer. Cardiganen har en ensfarget, åpen design med en sporty stripe på den ene lommen. Stilen er laget av en fantastisk bomullskvalitet med stretch, og den har en rett og behagelig passform.

kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

kr 1,299.00

Pont Neuf Bianco 2186

Vakker kjole med ¾ lange ermer og rund hals. Kjolen har et fint sirkulært trykk i mørke farger, og den har svarte markeringer på sidene for en slankende effekt. Stilen har en feminin, formet passform, og den er laget av en fantastisk viskoseblanding.

kr 899.00

Pont Neuf Salina

Denne toppen fra Pont Neuf er et iøynefallende plagg med sitt slående trykk. Det flatterende snittet, med korte volangermer og en skånsom midjedrapering, skaper en feminin og luftig silhuett. Den lekne detaljen ved halsen gir et trendy preg.

kr 499.00

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rain Poncho

Vakker jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper på brystet. Den har en stor lomme foran og et lekkert design i forskjellige lyse farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Caya

Denne tunikaen fra Pont Neuf er et strålende tillegg til garderoben din, og blander en dyp nyanse med en luftig og komfortabel passform. Designet med rund hals og trekvart ermer, er denne tunikaen både praktisk og flatterende. Den rene linjen og de søte detaljene gir den et moderne preg.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.