Pont Neuf Rosalina Coral

Pont Neuf Rosalina Coral

Kul bluse i ensfarget, asymmetrisk design med rund hals og ¾-lange ermer. Stilen har et bølgemønster og en glidelåsdetalj foran. Blusen har en løs, A-formet passform og er laget av en flott viskosekvalitet med stretch.

Style den med et par tettsittende jeans.

Les merShow less
kr 1,199.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

PN V8197.7714 055 - Coral Red

Stilen heter Rosalina og er laget av 96% viskose og 4% elastan. Passformen er ‘A-form – løs’, den er 80 cm lang på det lengste punktet i størrelse 42/44.

Les merShow less
Produktdetaljer
2403161420529
Sist vist
kr 1,199.00

Pont Neuf Rosalina Coral

Kul bluse i ensfarget, asymmetrisk design med rund hals og ¾-lange ermer. Stilen har et bølgemønster og en glidelåsdetalj foran. Blusen har en løs, A-formet passform og er laget av en flott viskosekvalitet med stretch.

Style den med et par tettsittende jeans.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,499.00

Pont Neuf Lally Jacket

Kul jakke med glidelås foran og hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med fantastiske detaljer i kunstskinn. Jakken er laget av en deilig og luksuriøs ullblanding og har en feminin, A-formet passform.

Kombinasjonen av kult og klassisk er innkapslet i denne jakken som kan brukes sesong etter sesong.

kr 599.00

Pont Neuf Clara

Løstsittende cardigan med lange ermer og detaljert med knapper bak. Modellen er åpen foran og er lett A-formet.

Den myke, a-formede cardiganen er et flott tillegg til enhver garderobe, og knappdetaljen på baksiden gir cardiganen en morsom vri. Cardiganen kommer i forskjellige farger, så det finnes en for enhver anledning.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

kr 1,199.00

Pont Neuf Elinor

Dette elegante sorte skjørtet fra Pont Neuf Black er designet med en asymmetrisk fald, og tilbyr en moderne vri på det klassiske midiskjørtet. Det myke stoffet sikrer en behagelig passform, mens den rene designen sikrer allsidighet og tidløs appell. Den subtile sidespalten gir et snev av raffinement og forbedret mobilitet.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sahra Rose

This dress from Pont Neuf Black offers a contemporary take on relaxed elegance. The dress features a straight fit and a deep V-neck, creating an effortless silhouette. The abstract print provides an artistic and modern flair, making the dress ideal for expressing personal style. The short sleeves and knee-length cut make it suitable for a variety of occasions.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

kr 499.50 kr 999.00

Pont Neuf Bana

Vakker, uformell tunika med V-hals, ¾ lange ermer og ensfarget design med rutemønster preget i stoffet. Tunikaen har en feminin, A-formet passform, og den er laget av den vakreste, myke viskoseblandingen.

kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni

Forvandle utseendet ditt med denne iøynefallende blusen. Dens rike fargepalett og dristige mønster gir et snev av kunstnerisk stil til utseendet ditt. Designet på blusen er perfekt for å skape en følelse av drama og eleganse, mens den myke viskoseblandingen sørger for komfort hele dagen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.