Pont Neuf Rena

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

Les merShow less
kr 499.00
Farge
Størrelse
På lager
Beskrivelse

PN V5343.0336 520 - Navy 999 - Black

Bruk leggings under et dongeri-skjørt med sneakers, eller legg til et par knehøye støvletter og en A-cut kjole.

Modellen heter Rena, og er laget av 95 % viskose og 5 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted'.

Les merShow less
Produktdetaljer
2403161354393
Sist vist
kr 499.00

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 649.00

Pont Neuf Carmen

Nydelig topp fra Pont Neuf uten ermer men med vide skuldre og rund hals med fine små rynker, som gir en superfin effekt. Modellen er A-formet med god bredde nederst.

Toppen har et skikkelig fint fall som sørger for at den fremhever de riktige stedene. En genial basic topp med detaljer og drops, så den skiller seg fra den vanlige tanktoppen.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni

Forvandle utseendet ditt med denne iøynefallende blusen. Dens rike fargepalett og dristige mønster gir et snev av kunstnerisk stil til utseendet ditt. Designet på blusen er perfekt for å skape en følelse av drama og eleganse, mens den myke viskoseblandingen sørger for komfort hele dagen.

kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bente V2288

Lekker knelang kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et elegant, ensfarget design med et fint, strukturert mønster. Kjolen er laget av en fantastisk viskosekvalitet med en sjenerøs stretch som understreker den formsydde passformen.

Style den med en blazer for en profesjonell hverdags-look.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 1,099.00

Pont Neuf Deva Jacket

Kul cardigan med hette med lange ermer og sidelommer. Cardiganen har en ensfarget, åpen design med en sporty stripe på den ene lommen. Stilen er laget av en fantastisk bomullskvalitet med stretch, og den har en rett og behagelig passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 599.00

Pont Neuf Clara

Løstsittende cardigan med lange ermer og detaljert med knapper bak. Modellen er åpen foran og er lett A-formet.

Den myke, a-formede cardiganen er et flott tillegg til enhver garderobe, og knappdetaljen på baksiden gir cardiganen en morsom vri. Cardiganen kommer i forskjellige farger, så det finnes en for enhver anledning.

kr 399.00

Pont Neuf Ulla

En enkel T-skjorte i myk jersey med ¾-ermer. Laget med ekstra lengde og en relativt tett passform.
Må ha basisplagg i hver garderobe!

Bruk den med et par klassiske bukser eller jeans med sneakers eller en liten hæl.

kr 899.00

Pont Neuf Elsebeth Brown

Superkule leggings med falsk skinn-look foran og en elastisk komposisjon som gjør dem både praktiske og behagelige å ha på. De har en tett passform som passer fint rundt kurvene. Designet skaper et kult og moderne utseende.

Bruk dem med en fin tunika og et par flotte skinnstøvler for en komplett look.

Modellen heter Elsebeth og er laget av 60 % polyuretanfibre, 37 % polyester og 3 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted'. Tilgjengelig i flere farger, og her i brun.

kr 999.00

Pont Neuf Margrethe Sia 4094

Søt bluse med korte ermer og rund hals med en fin utskjæringsdetalj under. Den har et grafisk og asymmetrisk design med et sort/hvitt trykk. Blusen er laget av en fantastisk viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin, A-formet passform.

Style blusen med et par hvite jeans for en lekker look.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.