Pont Neuf Sasa Fuchsia Print

Pont Neuf Sasa Fuchsia Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

Les merShow less
kr 1,399.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

PN V2468.1173 7250 - Fuchsia

Bruk kjolen med et belte i midjen for å understreke den feminine silhuetten.

Stilen heter Sasa og er laget av 70% viskose og 30% silke. Passformen er 'A-Shape' og den er 105 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
2403161214570
Sist vist
kr 1,399.00

Pont Neuf Sasa Fuchsia Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 399.00

Pont Neuf Ulla

En enkel T-skjorte i myk jersey med ¾-ermer. Laget med ekstra lengde og en relativt tett passform.
Må ha basisplagg i hver garderobe!

Bruk den med et par klassiske bukser eller jeans med sneakers eller en liten hæl.

kr 1,199.00

Pont Neuf Steffi V4322

Fin bluse med ¾-lange ermer og vakker turtleneck. Den har et mønstret design i de mest fantastiske, nøytrale nyanser som er enkle å style. Blusen er laget av en viskoseblanding med stretch og har en rett passform.

Style blusen med et A-formet skjørt for en feminin og elegant høstlook.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

kr 1,199.00

Pont Neuf Margrethe Toffee

Denne stilige blusen fra Pont Neuf bringer både eleganse og komfort til garderoben din. Blusen har et unikt mønster av diagonale striper i ulike farger, som skaper et dynamisk og moderne utseende. A-formen gir en flatterende silhuett og sikrer bevegelsesfrihet hele dagen. Med trekvart ermer og rund hals er blusen både praktisk og elegant. De myke og elastiske materialene gjør den behagelig å ha på seg til enhver anledning.

Style den med jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Magrethe og er laget av 92% viskose og 8% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 76 cm lang bak.

kr 1,599.00

Pont Neuf PN Harriet 2382

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange trompetermer. Den har et elegant, ensfarget design med en lekker struktur i stoffet. Kjolen er laget av en myk og behagelig viskoseblanding og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med et par matchende sandaler og mye tilbehør.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sava

Slipp løs din indre havfrue med disse vakre buksene fra ADIA. Deres luftige snitt og behagelige elastiske midje sikrer komfort hele dagen, mens den avslappede passformen gir uanstrengt stil. Laget av en myk viskoseblanding, er de lette og pustende, perfekt for varmere måneder.

kr 599.00

Pont Neuf Rosie

Leggings fra Pont Neuf med elastisk midje. Laget i en veldig myk og behagelig viskosekvalitet med en sjenerøs stretch.

Leggingsene er superkomfortable å ha på seg til enhver anledning. Lengden gjør stylingmulighetene uendelige, og den elastiske passformen sørger for komfort, slik at leggingsene enkelt kan brukes til avslapning så vel som hverdagsklær.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 649.00

Pont Neuf Carmen

Nydelig topp fra Pont Neuf uten ermer men med vide skuldre og rund hals med fine små rynker, som gir en superfin effekt. Modellen er A-formet med god bredde nederst.

Toppen har et skikkelig fint fall som sørger for at den fremhever de riktige stedene. En genial basic topp med detaljer og drops, så den skiller seg fra den vanlige tanktoppen.

kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.