Pont Neuf Sasa

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

Les merShow less
kr 1,199.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

PN V2468.1172 3250 - Soft Green = S.Green 5850 - Deep Blue = D.Blue 7250 - Fuchsia

Stilen heter Sasa og er laget av 70% viskose og 30% silke. Passformen er 'A-Shape' og den er 105 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
24031612181
Sist vist
kr 1,199.00

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 499.00

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

kr 499.50 kr 999.00

Pont Neuf Bana

Vakker, uformell tunika med V-hals, ¾ lange ermer og ensfarget design med rutemønster preget i stoffet. Tunikaen har en feminin, A-formet passform, og den er laget av den vakreste, myke viskoseblandingen.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Jacket

Fantastisk, lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og et lekkert design i lyse vårfarger. Jakken er laget av en fantastisk og slitesterk polyesterkvalitet og har en oversized passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sammy 2293.2740

Denne kjolen fra Pont Neuf er en herlig blanding av komfort og stil, perfekt for enhver anledning. Mønsteret skaper en livlig kontrast, mens den løse passformen og det lette stoffet gir ultimat komfort. Kragen og knappelukkingen gir et klassisk preg.

kr 599.00

Pont Neuf Clara

Løstsittende cardigan med lange ermer og detaljert med knapper bak. Modellen er åpen foran og er lett A-formet.

Den myke, a-formede cardiganen er et flott tillegg til enhver garderobe, og knappdetaljen på baksiden gir cardiganen en morsom vri. Cardiganen kommer i forskjellige farger, så det finnes en for enhver anledning.

kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 799.00

Pont Neuf Eda Pant

Superkule bukser i ensfarget design, ben i full lengde og behagelig, elastisk linning, som også gjør buksen enkel å ta på. Buksen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget i den vakreste, myke viskosekvaliteten med god stretch.

kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 649.00

Pont Neuf Carmen

Nydelig topp fra Pont Neuf uten ermer men med vide skuldre og rund hals med fine små rynker, som gir en superfin effekt. Modellen er A-formet med god bredde nederst.

Toppen har et skikkelig fint fall som sørger for at den fremhever de riktige stedene. En genial basic topp med detaljer og drops, så den skiller seg fra den vanlige tanktoppen.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rain Poncho

Vakker jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper på brystet. Den har en stor lomme foran og et lekkert design i forskjellige lyse farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.