Pont Neuf Rain Poncho PG

Pont Neuf Rain Poncho PG

Fin jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper ved brystet. Den har en stor lomme foran og mønstret design i lyse og fine farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

Les merShow less
kr 1,499.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

PN Ragna V1212.6553 Pigeon Blue

Jakken er lengre bak og kan styles med ethvert antrekk.

Stilen heter Ragna og er laget av 100% polyester. Passformen er 'A-Shape' og den er 95 cm lang bak og 85 cm lang foran.

Les merShow less
Produktdetaljer
24031516187
Sist vist
kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Poncho PG

Fin jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper ved brystet. Den har en stor lomme foran og mønstret design i lyse og fine farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,499.00

Pont Neuf Lally Jacket

Kul jakke med glidelås foran og hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med fantastiske detaljer i kunstskinn. Jakken er laget av en deilig og luksuriøs ullblanding og har en feminin, A-formet passform.

Kombinasjonen av kult og klassisk er innkapslet i denne jakken som kan brukes sesong etter sesong.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sammy 2293.2740

Denne kjolen fra Pont Neuf er en herlig blanding av komfort og stil, perfekt for enhver anledning. Mønsteret skaper en livlig kontrast, mens den løse passformen og det lette stoffet gir ultimat komfort. Kragen og knappelukkingen gir et klassisk preg.

kr 1,199.00

Pont Neuf Dorina V4423

Søt, kort tunika med nydelig hals og ¾-lange ermer. Den har en enkelt frontlomme og et superkult stripete design i vakre fargekombinasjoner. Tunikaen er laget av en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform.

Style den med et par jeans og støvler for en stilig hverdagslook.

kr 1,599.00

Pont Neuf PN Harriet 2382

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange trompetermer. Den har et elegant, ensfarget design med en lekker struktur i stoffet. Kjolen er laget av en myk og behagelig viskoseblanding og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med et par matchende sandaler og mye tilbehør.

kr 1,099.00

Fin bluse med ¾-lange ermer og den fineste ståkragen som ender i en flatterende V-hals som fremhever kragebeina. Modellen har det vakreste printdesignet i varme og vintervennlige farger. Blusen har en A-formet passform og er laget av en deilig viskoseblanding.

Bruk blusen med et klassisk, ensfarget skjørt for en elegant look.

kr 999.00

Pont Neuf Margrethe Sia 4094

Søt bluse med korte ermer og rund hals med en fin utskjæringsdetalj under. Den har et grafisk og asymmetrisk design med et sort/hvitt trykk. Blusen er laget av en fantastisk viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin, A-formet passform.

Style blusen med et par hvite jeans for en lekker look.

kr 1,299.00

Pont Neuf Cam V4419

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og rund hals. Den har en ensfarget design med fin tekstur og en asymmetrisk kant med kule detaljer. Tunikaen er laget av en flott viskosekvalitet med stretch og har en A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Charoline

Fin, ermeløs kjole med rund hals. Kjolen har et grafisk, sort/hvitt trykk og den har sidespalter. Den er laget av en nydelig rayonblanding, som gir den en litt skinnende finish, og den har en A-formet passform.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Jacket

Fantastisk, lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og et lekkert design i lyse vårfarger. Jakken er laget av en fantastisk og slitesterk polyesterkvalitet og har en oversized passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

kr 899.00

Pont Neuf Gea

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.