Pont Neuf Siffe

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

Les merShow less
kr 799.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

PNSiffe - V4252.1174 3250 - Soft Green = S.Green 5850 - deep Blue = D.Blue 7250 - Fuchsia

Kle den opp med slanke bukser og hæler for en kveldslook, eller ned med leggings og flats for hverdagslig chic.

Stilen heter Siffe og er laget av 70% viskose og 30% silke. Passformen er 'A-Shape' og den er 78 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
240314155121
Sist vist
kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 1,299.00

Pont Neuf Dorit V4405

Vakker tunika med ¾-lange ermer og elegant hals. Den har sidelommer og et nydelig, sirkulært mønster i blå nyanser. Tunikaen er laget av en myk viskoseblanding med stretch som støtter den feminine, A-formede passformen.

kr 1,199.00

Pont Neuf Dorina V4423

Søt, kort tunika med nydelig hals og ¾-lange ermer. Den har en enkelt frontlomme og et superkult stripete design i vakre fargekombinasjoner. Tunikaen er laget av en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform.

Style den med et par jeans og støvler for en stilig hverdagslook.

kr 1,599.00

Pont Neuf Rain Jacket PG

Nydelig og lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og mønstret design i lyse og lekre farger. Jakken er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en oversized passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Adal V4360

Supersøt bluse med rund hals og ¾-lange ermer. Den har en ensfarget design og en kul detalj i kunstskinn. Blusen har en lekker oversized passform, og den er laget av den fineste bambuskvalitet med stretch.

Style den med en tettsittende bunn for en balansert look.

kr 1,199.00

Pont Neuf Caya

Denne tunikaen fra Pont Neuf er et strålende tillegg til garderoben din, og blander en dyp nyanse med en luftig og komfortabel passform. Designet med rund hals og trekvart ermer, er denne tunikaen både praktisk og flatterende. Den rene linjen og de søte detaljene gir den et moderne preg.

kr 899.00

Pont Neuf Elsebeth Brown

Superkule leggings med falsk skinn-look foran og en elastisk komposisjon som gjør dem både praktiske og behagelige å ha på. De har en tett passform som passer fint rundt kurvene. Designet skaper et kult og moderne utseende.

Bruk dem med en fin tunika og et par flotte skinnstøvler for en komplett look.

Modellen heter Elsebeth og er laget av 60 % polyuretanfibre, 37 % polyester og 3 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted'. Tilgjengelig i flere farger, og her i brun.

kr 1,099.00

Pont Neuf Deva Jacket

Kul cardigan med hette med lange ermer og sidelommer. Cardiganen har en ensfarget, åpen design med en sporty stripe på den ene lommen. Stilen er laget av en fantastisk bomullskvalitet med stretch, og den har en rett og behagelig passform.

kr 899.00

Pont Neuf Annika

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i fantastisk polyamidkvalitet med lett stretch som gjør buksen behagelig å ha på. Buksen har fine detaljer nederst på bena.

kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Bianco 2186

Vakker kjole med ¾ lange ermer og rund hals. Kjolen har et fint sirkulært trykk i mørke farger, og den har svarte markeringer på sidene for en slankende effekt. Stilen har en feminin, formet passform, og den er laget av en fantastisk viskoseblanding.

kr 799.00

Pont Neuf Eda Pant

Superkule bukser i ensfarget design, ben i full lengde og behagelig, elastisk linning, som også gjør buksen enkel å ta på. Buksen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget i den vakreste, myke viskosekvaliteten med god stretch.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.