Pont Neuf Cam V4419

Pont Neuf Cam V4419

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og rund hals. Den har en ensfarget design med fin tekstur og en asymmetrisk kant med kule detaljer. Tunikaen er laget av en flott viskosekvalitet med stretch og har en A-formet passform.

Les merShow less
kr 1,299.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V4419.1691 Color: 9999

Style den med et par fine jeans og flate støvletter for et luksuriøst antrekk.

Stilen heter Cam og er laget av 95% viskose og 5% elastan. Passformen er 'A-Shape' og den er 76 cm lang bak i størrelse M.

Quality: 94% Viscose, 6% Elastane

Category: A-Shape

Les merShow less
Produktdetaljer
231125126557
Sist vist
kr 1,299.00

Pont Neuf Cam V4419

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og rund hals. Den har en ensfarget design med fin tekstur og en asymmetrisk kant med kule detaljer. Tunikaen er laget av en flott viskosekvalitet med stretch og har en A-formet passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Jacket

Fantastisk, lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og et lekkert design i lyse vårfarger. Jakken er laget av en fantastisk og slitesterk polyesterkvalitet og har en oversized passform.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sava

Slipp løs din indre havfrue med disse vakre buksene fra ADIA. Deres luftige snitt og behagelige elastiske midje sikrer komfort hele dagen, mens den avslappede passformen gir uanstrengt stil. Laget av en myk viskoseblanding, er de lette og pustende, perfekt for varmere måneder.

kr 1,199.00

Pont Neuf Magrethe V4409

Søt bluse med ¾-lange ermer og en unik utringning. Den har et asymmetrisk design og et kult, tigerstripete trykk i de mest fantastiske farger. Blusen er laget i en lekker viskosekvalitet med stretch, og den har en A-formet passform.

Bruk den med et par formede jeans for en balansert look.

kr 999.00

Pont Neuf Cam 8772

Vakker tunika med rund hals, ¾-lange ermer og ensfarget, asymmetrisk design med bølgemønster, som skaper en fin struktur i stoffet. Tunikaen er laget i den vakreste viskosekvaliteten med god stretch. Dette understreker den A-formede, feminine passformen.

kr 899.00

Pont Neuf Melly V4412

Fin bluse med rund hals og ¾-lange ermer med søte detaljer. Den har et mønstret design i den mest fantastiske safirblå fargen. Blusen er laget i en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform som er enkel å style.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Adal V4360

Supersøt bluse med rund hals og ¾-lange ermer. Den har en ensfarget design og en kul detalj i kunstskinn. Blusen har en lekker oversized passform, og den er laget av den fineste bambuskvalitet med stretch.

Style den med en tettsittende bunn for en balansert look.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sasa Fuchsia Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 1,199.00

Pont Neuf Rosalina Coral

Kul bluse i ensfarget, asymmetrisk design med rund hals og ¾-lange ermer. Stilen har et bølgemønster og en glidelåsdetalj foran. Blusen har en løs, A-formet passform og er laget av en flott viskosekvalitet med stretch.

Style den med et par tettsittende jeans.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.