Pont Neuf Magrethe V4409

Pont Neuf Magrethe V4409

Søt bluse med ¾-lange ermer og en unik utringning. Den har et asymmetrisk design og et kult, tigerstripete trykk i de mest fantastiske farger. Blusen er laget i en lekker viskosekvalitet med stretch, og den har en A-formet passform.

Bruk den med et par formede jeans for en balansert look.

Les merShow less
kr 1,199.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Pont Neuf Magrethe V4409.0857 Color: 4701 - Taupe

Stilen heter Magrethe og er laget av 96% viskose og 4% elastan. Passformen er 'A-Shape' og den er 76 cm lang bak i størrelse 42/44.

Les merShow less
Produktdetaljer
230922217406
Sist vist
kr 1,199.00

Pont Neuf Magrethe V4409

Søt bluse med ¾-lange ermer og en unik utringning. Den har et asymmetrisk design og et kult, tigerstripete trykk i de mest fantastiske farger. Blusen er laget i en lekker viskosekvalitet med stretch, og den har en A-formet passform.

Bruk den med et par formede jeans for en balansert look.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,199.00

Pont Neuf Fauna Toffee

Denne tunikaen fra Pont Neuf er en fantastisk blanding av eleganse og komfort. Den har en vakker rett passform som drapererer pent, og gir et sofistikert utseende. Det luksuriøse tencel-stoffet er både mykt og pustende, noe som sikrer at du holder deg komfortabel hele dagen.

Tunikaen kan styles med skinny jeans og støvler for et moderne utseende.

Stilen heter Fauna og er laget av 100% Tencel. Passformen er rett, og den er 90 cm lang bak.

kr 899.00

Pont Neuf Melly V4412

Fin bluse med rund hals og ¾-lange ermer med søte detaljer. Den har et mønstret design i den mest fantastiske safirblå fargen. Blusen er laget i en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform som er enkel å style.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sasa Soft Green Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 899.00

Pont Neuf Salina

Denne toppen fra Pont Neuf er et iøynefallende plagg med sitt slående trykk. Det flatterende snittet, med korte volangermer og en skånsom midjedrapering, skaper en feminin og luftig silhuett. Den lekne detaljen ved halsen gir et trendy preg.

kr 899.00

Pont Neuf Hilda

Kjole fra Pont Neuf med ¾-ermer og rund hals. Modellen har en superfin ballongeffekt, som er laget i snittene rundt kroppen og med strikk nederst. Kjolen er laget i en deilig viskose.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rigmor V2187

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og V-hals. Kjolen har et knallfarget design med et akvarellinspirert trykk. Stilen er laget av en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

kr 799.00

Pont Neuf Gea Pant

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 1,399.00

Pont Neuf Adalena V4369

Fin tunika med ¾-lange ermer og glidelås foran. Den har en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer på sidene. Tunikaen er laget av den fineste bambuskvalitet med mye stretch, og den har en rett og behagelig passform.

Lengden gjør det mulig å style tunikaen som en kjole.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sammy 2293.2740

Denne kjolen fra Pont Neuf er en herlig blanding av komfort og stil, perfekt for enhver anledning. Mønsteret skaper en livlig kontrast, mens den løse passformen og det lette stoffet gir ultimat komfort. Kragen og knappelukkingen gir et klassisk preg.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.