Pont Neuf Carine V2287

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

Les merShow less
kr 1,499.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Pont Neuf Carine V2287.1142 Color: 4701 - Taupe

Stilen heter Carine og er laget av 67% rayon og 33% viskose. Passformen er 'A-Shape' og den er 120 cm lang bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
2309222114306
Sist vist
kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,599.00

Pont Neuf Delvin 2370

Søt kjole med ¾-lange ermer med en lett trompeteffekt og flatterende V-hals. Kjolen har et fargerikt og unikt design med ulike trykk. Den er laget av en ren viskosekvalitet og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med masse glitrende smykker og et par høye hæler for en eksotisk festlook.

kr 1,199.00

Pont Neuf Margrethe Toffee

Denne stilige blusen fra Pont Neuf bringer både eleganse og komfort til garderoben din. Blusen har et unikt mønster av diagonale striper i ulike farger, som skaper et dynamisk og moderne utseende. A-formen gir en flatterende silhuett og sikrer bevegelsesfrihet hele dagen. Med trekvart ermer og rund hals er blusen både praktisk og elegant. De myke og elastiske materialene gjør den behagelig å ha på seg til enhver anledning.

Style den med jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Magrethe og er laget av 92% viskose og 8% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 76 cm lang bak.

kr 1,199.00

Pont Neuf Steffi V4322

Fin bluse med ¾-lange ermer og vakker turtleneck. Den har et mønstret design i de mest fantastiske, nøytrale nyanser som er enkle å style. Blusen er laget av en viskoseblanding med stretch og har en rett passform.

Style blusen med et A-formet skjørt for en feminin og elegant høstlook.

kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Magrethe V4409

Søt bluse med ¾-lange ermer og en unik utringning. Den har et asymmetrisk design og et kult, tigerstripete trykk i de mest fantastiske farger. Blusen er laget i en lekker viskosekvalitet med stretch, og den har en A-formet passform.

Bruk den med et par formede jeans for en balansert look.

kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

kr 399.00

Pont Neuf Ulla

En enkel T-skjorte i myk jersey med ¾-ermer. Laget med ekstra lengde og en relativt tett passform.
Må ha basisplagg i hver garderobe!

Bruk den med et par klassiske bukser eller jeans med sneakers eller en liten hæl.

kr 1,299.00

Pont Neuf Dorit V4405

Vakker tunika med ¾-lange ermer og elegant hals. Den har sidelommer og et nydelig, sirkulært mønster i blå nyanser. Tunikaen er laget av en myk viskoseblanding med stretch som støtter den feminine, A-formede passformen.

kr 1,599.00

Pont Neuf Rain Jacket PG

Nydelig og lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og mønstret design i lyse og lekre farger. Jakken er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en oversized passform.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 649.00

Pont Neuf Carmen

Nydelig topp fra Pont Neuf uten ermer men med vide skuldre og rund hals med fine små rynker, som gir en superfin effekt. Modellen er A-formet med god bredde nederst.

Toppen har et skikkelig fint fall som sørger for at den fremhever de riktige stedene. En genial basic topp med detaljer og drops, så den skiller seg fra den vanlige tanktoppen.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Poncho PG

Fin jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper ved brystet. Den har en stor lomme foran og mønstret design i lyse og fine farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni

Forvandle utseendet ditt med denne iøynefallende blusen. Dens rike fargepalett og dristige mønster gir et snev av kunstnerisk stil til utseendet ditt. Designet på blusen er perfekt for å skape en følelse av drama og eleganse, mens den myke viskoseblandingen sørger for komfort hele dagen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.