Pont Neuf Kitty V2284 - Black

Pont Neuf Kitty V2284 - Black

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

Les merShow less
kr 1,499.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Pont Neuf kitty V2284.1148 9999 -Black

Stilen heter Kitty og er  av laget av 50 % viskose, 28 % polyester, 20 % bomull og 2 % elastan.

Les merShow less
Produktdetaljer
230922206819
Sist vist
kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284 - Black

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 599.00

Pont Neuf Rosie

Leggings fra Pont Neuf med elastisk midje. Laget i en veldig myk og behagelig viskosekvalitet med en sjenerøs stretch.

Leggingsene er superkomfortable å ha på seg til enhver anledning. Lengden gjør stylingmulighetene uendelige, og den elastiske passformen sørger for komfort, slik at leggingsene enkelt kan brukes til avslapning så vel som hverdagsklær.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 999.00

Pont Neuf Yvon 3232

Lekker denimjakke med lange ermer og knapper helt ned foran. Den har en solid fargedesign som gjør den allsidig og enkel å style. Jakken er laget av en slitesterk bomullsblanding med stretch, og den har en lett formet passform.

Jakken er perfekt som et ekstra lag på kjølige dager.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sahra Rose

This dress from Pont Neuf Black offers a contemporary take on relaxed elegance. The dress features a straight fit and a deep V-neck, creating an effortless silhouette. The abstract print provides an artistic and modern flair, making the dress ideal for expressing personal style. The short sleeves and knee-length cut make it suitable for a variety of occasions.

kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

kr 999.00

Pont Neuf Cam 8772

Vakker tunika med rund hals, ¾-lange ermer og ensfarget, asymmetrisk design med bølgemønster, som skaper en fin struktur i stoffet. Tunikaen er laget i den vakreste viskosekvaliteten med god stretch. Dette understreker den A-formede, feminine passformen.

kr 1,199.00

Pont Neuf Caya

Denne tunikaen fra Pont Neuf er et strålende tillegg til garderoben din, og blander en dyp nyanse med en luftig og komfortabel passform. Designet med rund hals og trekvart ermer, er denne tunikaen både praktisk og flatterende. Den rene linjen og de søte detaljene gir den et moderne preg.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 999.00

Pont Neuf Ronja

Nydelig cardigan med lange ermer, rund hals og tre knapper som lukking foran. Kjolen har også en ensfarget design og en fin, bølget struktur. Modellen er laget i en god viskosekvalitet og har en avslappet, rett passform.

Bruk den med et matchende blyantskjørt for et elegant og stilig utseende.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.