Pont Neuf Kitty V2284

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

Les merShow less
kr 1,599.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Pont Neuf Kitty V2284.1140 Color; 4701 Taupe

Stilen heter Kitty og er laget av 71% viskose, 27% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Flared' og den er 103 cm lang bak i størrelse 42/44.

Les merShow less
Produktdetaljer
2309222055347
Sist vist
kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00

Pont Neuf Rigmor V2187

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og V-hals. Kjolen har et knallfarget design med et akvarellinspirert trykk. Stilen er laget av en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Rain Jacket PG

Nydelig og lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og mønstret design i lyse og lekre farger. Jakken er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en oversized passform.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Poncho PG

Fin jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper ved brystet. Den har en stor lomme foran og mønstret design i lyse og fine farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

kr 799.00

Pont Neuf Eda Pant

Superkule bukser i ensfarget design, ben i full lengde og behagelig, elastisk linning, som også gjør buksen enkel å ta på. Buksen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget i den vakreste, myke viskosekvaliteten med god stretch.

kr 1,599.00

Pont Neuf Delvin 2370

Søt kjole med ¾-lange ermer med en lett trompeteffekt og flatterende V-hals. Kjolen har et fargerikt og unikt design med ulike trykk. Den er laget av en ren viskosekvalitet og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med masse glitrende smykker og et par høye hæler for en eksotisk festlook.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

kr 499.00

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 1,199.00

Pont Neuf Margrethe Toffee

Denne stilige blusen fra Pont Neuf bringer både eleganse og komfort til garderoben din. Blusen har et unikt mønster av diagonale striper i ulike farger, som skaper et dynamisk og moderne utseende. A-formen gir en flatterende silhuett og sikrer bevegelsesfrihet hele dagen. Med trekvart ermer og rund hals er blusen både praktisk og elegant. De myke og elastiske materialene gjør den behagelig å ha på seg til enhver anledning.

Style den med jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Magrethe og er laget av 92% viskose og 8% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 76 cm lang bak.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.