Pont Neuf Patricia Black/Blue

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

Les merShow less
kr 1,399.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V3365.1137 Color 9999 - Black

Lengden gjør cardiganen både praktisk og stilig til hverdags.

Stilen heter Patricia og er laget av 80% viskose, 18% polyester og 2% elastan. Passformen er 'A-Shape' og den er 80 cm lang bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
2308241929403
Sist vist
kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Pont Neuf Yvon Jacket

Fin denimjakke med lange ermer og knapper foran. Med sine spreke farger kan jakken enkelt piffe opp hverdagsantrekket ditt. Den er laget av en lekker bomullskvalitet med stretch, og den har en litt formet passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 899.00

Pont Neuf Liv

Bukser med bred elastisk linning som gir en behagelig passform. Modellen er litt stram i passformen og er laget i en tung Milano-jersey.
Buksen er ideell for enhver anledning. Bruk dem med en skjorte eller tunika for å skape et moderne utseende.

kr 1,199.00

Vakker kjole med lange ermer, firkantet utringning og delvis mønstret design i mørke farger. Ermer og sider er holdt i en sort farge, som gir en slankende effekt. Kjolen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget av en herlig viskoseblanding.

Det ferdige designet er ideelt for kvinnen som ikke ønsker å gå på akkord med sin femininitet.

kr 1,199.00

Pont Neuf Margrethe Toffee

Denne stilige blusen fra Pont Neuf bringer både eleganse og komfort til garderoben din. Blusen har et unikt mønster av diagonale striper i ulike farger, som skaper et dynamisk og moderne utseende. A-formen gir en flatterende silhuett og sikrer bevegelsesfrihet hele dagen. Med trekvart ermer og rund hals er blusen både praktisk og elegant. De myke og elastiske materialene gjør den behagelig å ha på seg til enhver anledning.

Style den med jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Magrethe og er laget av 92% viskose og 8% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 76 cm lang bak.

kr 799.00

Pont Neuf Eda Pant

Superkule bukser i ensfarget design, ben i full lengde og behagelig, elastisk linning, som også gjør buksen enkel å ta på. Buksen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget i den vakreste, myke viskosekvaliteten med god stretch.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Poncho PG

Fin jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper ved brystet. Den har en stor lomme foran og mønstret design i lyse og fine farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Adalena V4369

Fin tunika med ¾-lange ermer og glidelås foran. Den har en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer på sidene. Tunikaen er laget av den fineste bambuskvalitet med mye stretch, og den har en rett og behagelig passform.

Lengden gjør det mulig å style tunikaen som en kjole.

kr 1,499.00

Pont Neuf Melissa

Nydelig cardigan med lange ermer og lommer i sømmen foran. Modellen har 2-veis glidelås og den er lengre bak enn foran.

Den har den stilige A-formen og en rund hals. A-snittet faller fint på rammen og understreker den feminine passformen.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sava

Slipp løs din indre havfrue med disse vakre buksene fra ADIA. Deres luftige snitt og behagelige elastiske midje sikrer komfort hele dagen, mens den avslappede passformen gir uanstrengt stil. Laget av en myk viskoseblanding, er de lette og pustende, perfekt for varmere måneder.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

kr 399.00

Pont Neuf Ulla

En enkel T-skjorte i myk jersey med ¾-ermer. Laget med ekstra lengde og en relativt tett passform.
Må ha basisplagg i hver garderobe!

Bruk den med et par klassiske bukser eller jeans med sneakers eller en liten hæl.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.