Pont Neuf Dafny

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

Les merShow less
kr 1,599.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V3367.1159 Color: 5750 - Sapphire Blue

Style den til hverdags med et oversized skjerf.

Stilen heter Dafny og er laget av 98 % polyester og 2 % elastan. Passformen er 'Straight' og den er 98 cm lang bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
2308241321943
Sist vist
kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Pont Neuf Hilda

Kjole fra Pont Neuf med ¾-ermer og rund hals. Modellen har en superfin ballongeffekt, som er laget i snittene rundt kroppen og med strikk nederst. Kjolen er laget i en deilig viskose.

kr 799.00

Pont Neuf Eda Pant

Superkule bukser i ensfarget design, ben i full lengde og behagelig, elastisk linning, som også gjør buksen enkel å ta på. Buksen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget i den vakreste, myke viskosekvaliteten med god stretch.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sava

Slipp løs din indre havfrue med disse vakre buksene fra ADIA. Deres luftige snitt og behagelige elastiske midje sikrer komfort hele dagen, mens den avslappede passformen gir uanstrengt stil. Laget av en myk viskoseblanding, er de lette og pustende, perfekt for varmere måneder.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Black

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 899.00

Pont Neuf Salina

Denne toppen fra Pont Neuf er et iøynefallende plagg med sitt slående trykk. Det flatterende snittet, med korte volangermer og en skånsom midjedrapering, skaper en feminin og luftig silhuett. Den lekne detaljen ved halsen gir et trendy preg.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284 - Black

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni

Forvandle utseendet ditt med denne iøynefallende blusen. Dens rike fargepalett og dristige mønster gir et snev av kunstnerisk stil til utseendet ditt. Designet på blusen er perfekt for å skape en følelse av drama og eleganse, mens den myke viskoseblandingen sørger for komfort hele dagen.

kr 599.00

Pont Neuf Clara

Løstsittende cardigan med lange ermer og detaljert med knapper bak. Modellen er åpen foran og er lett A-formet.

Den myke, a-formede cardiganen er et flott tillegg til enhver garderobe, og knappdetaljen på baksiden gir cardiganen en morsom vri. Cardiganen kommer i forskjellige farger, så det finnes en for enhver anledning.

kr 899.00

Pont Neuf Annika

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i fantastisk polyamidkvalitet med lett stretch som gjør buksen behagelig å ha på. Buksen har fine detaljer nederst på bena.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

kr 1,499.00

Pont Neuf Bianco V2280

Denne stilige kjolen fra Pont Neuf er designet for å gi optimal komfort og god passform. Kjolen har et grafisk trykk som setter et moderne preg på looken din. Laget av et mykt og elastisk materiale, sikrer den bevegelsesfrihet og komfort hele dagen. Med trekvart ermer og rund hals er kjolen både praktisk og elegant. Perfekt for både hverdagsbruk og festlige anledninger.

Style den med leggings og støvler for et smart og uformelt antrekk.

Stilen heter Bianco og er laget av 85 % viskose, 13 % polyester og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped', og den er 98 cm lang bak.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.