Pont Neuf Kitty 2197

Pont Neuf Kitty 2197

Pont Neuf Kitty 2197

Les merShow less
kr 1,499.00
Størrelse
På lager
Beskrivelse

Kitty V2197 Q/C 3062/250

Les merShow less
Produktdetaljer
2207201034769
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00

Pont Neuf Sammy 2293.2740

Denne kjolen fra Pont Neuf er en herlig blanding av komfort og stil, perfekt for enhver anledning. Mønsteret skaper en livlig kontrast, mens den løse passformen og det lette stoffet gir ultimat komfort. Kragen og knappelukkingen gir et klassisk preg.

kr 899.00

Pont Neuf Gea

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

kr 1,199.00

Pont Neuf Steffi V4322

Fin bluse med ¾-lange ermer og vakker turtleneck. Den har et mønstret design i de mest fantastiske, nøytrale nyanser som er enkle å style. Blusen er laget av en viskoseblanding med stretch og har en rett passform.

Style blusen med et A-formet skjørt for en feminin og elegant høstlook.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bente V2288

Lekker knelang kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et elegant, ensfarget design med et fint, strukturert mønster. Kjolen er laget av en fantastisk viskosekvalitet med en sjenerøs stretch som understreker den formsydde passformen.

Style den med en blazer for en profesjonell hverdags-look.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 599.00

Pont Neuf Clara

Løstsittende cardigan med lange ermer og detaljert med knapper bak. Modellen er åpen foran og er lett A-formet.

Den myke, a-formede cardiganen er et flott tillegg til enhver garderobe, og knappdetaljen på baksiden gir cardiganen en morsom vri. Cardiganen kommer i forskjellige farger, så det finnes en for enhver anledning.

kr 499.00

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

kr 1,299.00

Pont Neuf Adal V4360

Supersøt bluse med rund hals og ¾-lange ermer. Den har en ensfarget design og en kul detalj i kunstskinn. Blusen har en lekker oversized passform, og den er laget av den fineste bambuskvalitet med stretch.

Style den med en tettsittende bunn for en balansert look.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

kr 1,199.00

Pont Neuf Fauna Toffee

Denne tunikaen fra Pont Neuf er en fantastisk blanding av eleganse og komfort. Den har en vakker rett passform som drapererer pent, og gir et sofistikert utseende. Det luksuriøse tencel-stoffet er både mykt og pustende, noe som sikrer at du holder deg komfortabel hele dagen.

Tunikaen kan styles med skinny jeans og støvler for et moderne utseende.

Stilen heter Fauna og er laget av 100% Tencel. Passformen er rett, og den er 90 cm lang bak.

kr 1,099.00

Pont Neuf Deva Jacket

Kul cardigan med hette med lange ermer og sidelommer. Cardiganen har en ensfarget, åpen design med en sporty stripe på den ene lommen. Stilen er laget av en fantastisk bomullskvalitet med stretch, og den har en rett og behagelig passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.