Pont Neuf Margrethe 4334

Pont Neuf Margrethe 4334

Les merShow less
kr 1,099.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V4334 Color 106 Sand

Les merShow less
Produktdetaljer
2301161746191
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00

Pont Neuf Gea Pant

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Dorit V4405

Vakker tunika med ¾-lange ermer og elegant hals. Den har sidelommer og et nydelig, sirkulært mønster i blå nyanser. Tunikaen er laget av en myk viskoseblanding med stretch som støtter den feminine, A-formede passformen.

kr 1,299.00

Pont Neuf Adal V4360

Supersøt bluse med rund hals og ¾-lange ermer. Den har en ensfarget design og en kul detalj i kunstskinn. Blusen har en lekker oversized passform, og den er laget av den fineste bambuskvalitet med stretch.

Style den med en tettsittende bunn for en balansert look.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 899.00

Pont Neuf Hilda

Kjole fra Pont Neuf med ¾-ermer og rund hals. Modellen har en superfin ballongeffekt, som er laget i snittene rundt kroppen og med strikk nederst. Kjolen er laget i en deilig viskose.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,199.00

Pont Neuf Margrethe Toffee

Denne stilige blusen fra Pont Neuf bringer både eleganse og komfort til garderoben din. Blusen har et unikt mønster av diagonale striper i ulike farger, som skaper et dynamisk og moderne utseende. A-formen gir en flatterende silhuett og sikrer bevegelsesfrihet hele dagen. Med trekvart ermer og rund hals er blusen både praktisk og elegant. De myke og elastiske materialene gjør den behagelig å ha på seg til enhver anledning.

Style den med jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Magrethe og er laget av 92% viskose og 8% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 76 cm lang bak.

kr 999.00

Pont Neuf Luna V5317

Nydelige leggings med høy stigning og behagelig midje. De har en ensfarget design som gjør dem enkle å style med resten av garderoben din. De er laget av en myk viskoseblanding, og de har en formet passform.

Style dem med en fin tunika for en feminin vri.

kr 499.00

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.