Pont Neuf Yvon Jacket

Pont Neuf Yvon Jacket

Fin denimjakke med lange ermer og knapper foran. Med sine spreke farger kan jakken enkelt piffe opp hverdagsantrekket ditt. Den er laget av en lekker bomullskvalitet med stretch, og den har en litt formet passform.

Les merShow less
kr 999.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V3439 Color 299 Orange, Beige, Denim blå og Sort

Style jakken med jeans og et par støvletter for en frisk, klassisk og trendy look.

Stilen heter Yvon og er laget av 98% bomull og 2% elastan. Passformen er 'Shaped' og den er 65 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
23041222417
Sist vist
kr 899.00

Pont Neuf Yvon Jacket

Fin denimjakke med lange ermer og knapper foran. Med sine spreke farger kan jakken enkelt piffe opp hverdagsantrekket ditt. Den er laget av en lekker bomullskvalitet med stretch, og den har en litt formet passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Pont Neuf Gea Tr

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

kr 2,499.00

Pont Neuf Lally Jacket

Kul jakke med glidelås foran og hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med fantastiske detaljer i kunstskinn. Jakken er laget av en deilig og luksuriøs ullblanding og har en feminin, A-formet passform.

Kombinasjonen av kult og klassisk er innkapslet i denne jakken som kan brukes sesong etter sesong.

kr 799.00

Pont Neuf Eda Pant

Superkule bukser i ensfarget design, ben i full lengde og behagelig, elastisk linning, som også gjør buksen enkel å ta på. Buksen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget i den vakreste, myke viskosekvaliteten med god stretch.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Jacket

Fantastisk, lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og et lekkert design i lyse vårfarger. Jakken er laget av en fantastisk og slitesterk polyesterkvalitet og har en oversized passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Cam V4419

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og rund hals. Den har en ensfarget design med fin tekstur og en asymmetrisk kant med kule detaljer. Tunikaen er laget av en flott viskosekvalitet med stretch og har en A-formet passform.

kr 899.00

Pont Neuf Liv

Bukser med bred elastisk linning som gir en behagelig passform. Modellen er litt stram i passformen og er laget i en tung Milano-jersey.
Buksen er ideell for enhver anledning. Bruk dem med en skjorte eller tunika for å skape et moderne utseende.

kr 499.50 kr 999.00

Pont Neuf Bana

Vakker, uformell tunika med V-hals, ¾ lange ermer og ensfarget design med rutemønster preget i stoffet. Tunikaen har en feminin, A-formet passform, og den er laget av den vakreste, myke viskoseblandingen.

kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 1,199.00

Pont Neuf Rosalina Coral

Kul bluse i ensfarget, asymmetrisk design med rund hals og ¾-lange ermer. Stilen har et bølgemønster og en glidelåsdetalj foran. Blusen har en løs, A-formet passform og er laget av en flott viskosekvalitet med stretch.

Style den med et par tettsittende jeans.

kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

kr 1,599.00

Pont Neuf PN Harriet 2382

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange trompetermer. Den har et elegant, ensfarget design med en lekker struktur i stoffet. Kjolen er laget av en myk og behagelig viskoseblanding og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med et par matchende sandaler og mye tilbehør.

kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

kr 599.00

Pont Neuf Clara

Løstsittende cardigan med lange ermer og detaljert med knapper bak. Modellen er åpen foran og er lett A-formet.

Den myke, a-formede cardiganen er et flott tillegg til enhver garderobe, og knappdetaljen på baksiden gir cardiganen en morsom vri. Cardiganen kommer i forskjellige farger, så det finnes en for enhver anledning.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sasa Fuchsia Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.