Pont Neuf Melissa 3047

Pont Neuf Melissa 3047

Les merShow less
kr 1,399.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V3047 Color 106 - Sand

Les merShow less
Produktdetaljer
2301161747114
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,499.00

Pont Neuf Melissa

Nydelig cardigan med lange ermer og lommer i sømmen foran. Modellen har 2-veis glidelås og den er lengre bak enn foran.

Den har den stilige A-formen og en rund hals. A-snittet faller fint på rammen og understreker den feminine passformen.

kr 1,199.00

Pont Neuf Melly 1186

Denne unike blusen fra Pont Neuf kombinerer kunstnerisk design med høy komfort. Blusen har et slående grafisk mønster som gir en moderne vri til enhver garderobe. De trekvart ermene og den løse passformen sikrer maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Materialet av høy kvalitet føles mykt mot huden og er lett å vedlikeholde.

Perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger, hvor du ønsker å skille deg ut med stil.

Stilen heter Melly og er laget av 85% viskose, 13% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Straight', og den er 74 cm lang bak.

kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

kr 499.00

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

kr 1,199.00

Pont Neuf Elinor

Dette elegante sorte skjørtet fra Pont Neuf Black er designet med en asymmetrisk fald, og tilbyr en moderne vri på det klassiske midiskjørtet. Det myke stoffet sikrer en behagelig passform, mens den rene designen sikrer allsidighet og tidløs appell. Den subtile sidespalten gir et snev av raffinement og forbedret mobilitet.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Navy

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,299.00

Pont Neuf Dorit V4405

Vakker tunika med ¾-lange ermer og elegant hals. Den har sidelommer og et nydelig, sirkulært mønster i blå nyanser. Tunikaen er laget av en myk viskoseblanding med stretch som støtter den feminine, A-formede passformen.

kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

kr 999.00

Pont Neuf Luna V5317

Nydelige leggings med høy stigning og behagelig midje. De har en ensfarget design som gjør dem enkle å style med resten av garderoben din. De er laget av en myk viskoseblanding, og de har en formet passform.

Style dem med en fin tunika for en feminin vri.

kr 599.00

Pont Neuf Rosie

Leggings fra Pont Neuf med elastisk midje. Laget i en veldig myk og behagelig viskosekvalitet med en sjenerøs stretch.

Leggingsene er superkomfortable å ha på seg til enhver anledning. Lengden gjør stylingmulighetene uendelige, og den elastiske passformen sørger for komfort, slik at leggingsene enkelt kan brukes til avslapning så vel som hverdagsklær.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

kr 799.00

Pont Neuf Gea Pant

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.