Pont Neuf Rigmor V2187

Pont Neuf Rigmor V2187

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og V-hals. Kjolen har et knallfarget design med et akvarellinspirert trykk. Stilen er laget av en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

Les merShow less
kr 1,399.00
Størrelse
På lager
Beskrivelse

V2187 Tencel Dusty Olive

Den komfortable og silkeaktige kjolen er perfekt til høsten med mye tilbehør.

Stilen heter Rigmor og er laget av 100% tencel. Passformen er ‘A-Shape’, og den er 116 cm lang bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
2210060826117
Sist vist
kr 1,399.00

Pont Neuf Rigmor V2187

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og V-hals. Kjolen har et knallfarget design med et akvarellinspirert trykk. Stilen er laget av en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

Pont Neuf Luna V5317

Nydelige leggings med høy stigning og behagelig midje. De har en ensfarget design som gjør dem enkle å style med resten av garderoben din. De er laget av en myk viskoseblanding, og de har en formet passform.

Style dem med en fin tunika for en feminin vri.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

kr 1,399.00

Pont Neuf Adalena V4369

Fin tunika med ¾-lange ermer og glidelås foran. Den har en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer på sidene. Tunikaen er laget av den fineste bambuskvalitet med mye stretch, og den har en rett og behagelig passform.

Lengden gjør det mulig å style tunikaen som en kjole.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 1,299.00

Pont Neuf Dorit V4405

Vakker tunika med ¾-lange ermer og elegant hals. Den har sidelommer og et nydelig, sirkulært mønster i blå nyanser. Tunikaen er laget av en myk viskoseblanding med stretch som støtter den feminine, A-formede passformen.

kr 1,199.00

Pont Neuf Melly 1186

Denne unike blusen fra Pont Neuf kombinerer kunstnerisk design med høy komfort. Blusen har et slående grafisk mønster som gir en moderne vri til enhver garderobe. De trekvart ermene og den løse passformen sikrer maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Materialet av høy kvalitet føles mykt mot huden og er lett å vedlikeholde.

Perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger, hvor du ønsker å skille deg ut med stil.

Stilen heter Melly og er laget av 85% viskose, 13% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Straight', og den er 74 cm lang bak.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sava

Slipp løs din indre havfrue med disse vakre buksene fra ADIA. Deres luftige snitt og behagelige elastiske midje sikrer komfort hele dagen, mens den avslappede passformen gir uanstrengt stil. Laget av en myk viskoseblanding, er de lette og pustende, perfekt for varmere måneder.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 899.00

Pont Neuf Liv

Bukser med bred elastisk linning som gir en behagelig passform. Modellen er litt stram i passformen og er laget i en tung Milano-jersey.
Buksen er ideell for enhver anledning. Bruk dem med en skjorte eller tunika for å skape et moderne utseende.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.