Pont Neuf Alberte

Pont Neuf Alberte

Les merShow less
kr 1,199.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Alberte V4150 Q/C 648 Dusty Olive

Les merShow less
Produktdetaljer
2207200859894
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Pont Neuf Gea

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 399.00

Pont Neuf Ulla

En enkel T-skjorte i myk jersey med ¾-ermer. Laget med ekstra lengde og en relativt tett passform.
Må ha basisplagg i hver garderobe!

Bruk den med et par klassiske bukser eller jeans med sneakers eller en liten hæl.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 799.00

Pont Neuf Georgina

Vakker bluse med ¾-lange ermer og høy hals. Blusen har et elegant, ensfarget design og en fin struktur i stoffet. Stilen er laget av en flott tencel-blanding, og den har en rett og flatterende passform.

kr 999.00

Pont Neuf Cam 8772

Vakker tunika med rund hals, ¾-lange ermer og ensfarget, asymmetrisk design med bølgemønster, som skaper en fin struktur i stoffet. Tunikaen er laget i den vakreste viskosekvaliteten med god stretch. Dette understreker den A-formede, feminine passformen.

kr 1,199.00

Pont Neuf Melly 1186

Denne unike blusen fra Pont Neuf kombinerer kunstnerisk design med høy komfort. Blusen har et slående grafisk mønster som gir en moderne vri til enhver garderobe. De trekvart ermene og den løse passformen sikrer maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Materialet av høy kvalitet føles mykt mot huden og er lett å vedlikeholde.

Perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger, hvor du ønsker å skille deg ut med stil.

Stilen heter Melly og er laget av 85% viskose, 13% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Straight', og den er 74 cm lang bak.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Cam V4419

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og rund hals. Den har en ensfarget design med fin tekstur og en asymmetrisk kant med kule detaljer. Tunikaen er laget av en flott viskosekvalitet med stretch og har en A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 599.00

Pont Neuf Rosie

Leggings fra Pont Neuf med elastisk midje. Laget i en veldig myk og behagelig viskosekvalitet med en sjenerøs stretch.

Leggingsene er superkomfortable å ha på seg til enhver anledning. Lengden gjør stylingmulighetene uendelige, og den elastiske passformen sørger for komfort, slik at leggingsene enkelt kan brukes til avslapning så vel som hverdagsklær.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sasa Soft Green Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.