Pont Neuf Delvin V2195

Pont Neuf Delvin V2195

Les merShow less
kr 1,099.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Delvin V2195 Color 454 Purple

66% Viscose, 34% Polyester

Les merShow less
Produktdetaljer
2207171532240
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 599.00

Pont Neuf Clara

Løstsittende cardigan med lange ermer og detaljert med knapper bak. Modellen er åpen foran og er lett A-formet.

Den myke, a-formede cardiganen er et flott tillegg til enhver garderobe, og knappdetaljen på baksiden gir cardiganen en morsom vri. Cardiganen kommer i forskjellige farger, så det finnes en for enhver anledning.

kr 1,199.00

Pont Neuf Gaby Navy

Fin bukse med høy midje og klassisk og elegant look. Buksene er laget av en utrolig myk polyamidkvalitet med mye stretch, noe som gjør den behagelig å ha på. De har en rett passform og en ensfarget design.

Det avslappede og likevel stilige utseendet vil passe perfekt til en silkebluse.

Stilen heter Gaby og er laget av 97% polyamid og 3% elastan. Passformen er ‘Straight’ og innersømmen er 78 cm lang i alle størrelser.

kr 1,499.00

Pont Neuf Bianco V2280

Denne stilige kjolen fra Pont Neuf er designet for å gi optimal komfort og god passform. Kjolen har et grafisk trykk som setter et moderne preg på looken din. Laget av et mykt og elastisk materiale, sikrer den bevegelsesfrihet og komfort hele dagen. Med trekvart ermer og rund hals er kjolen både praktisk og elegant. Perfekt for både hverdagsbruk og festlige anledninger.

Style den med leggings og støvler for et smart og uformelt antrekk.

Stilen heter Bianco og er laget av 85 % viskose, 13 % polyester og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped', og den er 98 cm lang bak.

kr 899.00

Pont Neuf Salina

Denne toppen fra Pont Neuf er et iøynefallende plagg med sitt slående trykk. Det flatterende snittet, med korte volangermer og en skånsom midjedrapering, skaper en feminin og luftig silhuett. Den lekne detaljen ved halsen gir et trendy preg.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rigmor V2187

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og V-hals. Kjolen har et knallfarget design med et akvarellinspirert trykk. Stilen er laget av en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 899.00

Pont Neuf Annika

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i fantastisk polyamidkvalitet med lett stretch som gjør buksen behagelig å ha på. Buksen har fine detaljer nederst på bena.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sahra Rose

This dress from Pont Neuf Black offers a contemporary take on relaxed elegance. The dress features a straight fit and a deep V-neck, creating an effortless silhouette. The abstract print provides an artistic and modern flair, making the dress ideal for expressing personal style. The short sleeves and knee-length cut make it suitable for a variety of occasions.

kr 899.00

Pont Neuf Hilda

Kjole fra Pont Neuf med ¾-ermer og rund hals. Modellen har en superfin ballongeffekt, som er laget i snittene rundt kroppen og med strikk nederst. Kjolen er laget i en deilig viskose.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

kr 699.00

Pont Neuf Emely

Det myke stoffet og den avslappede passformen sørger for behagelig bruk hele dagen, mens det delikate, abstrakte trykket gir en moderne og kunstnerisk stil. Den milde fargen og den runde halsen gjør den til en enkel match med enhver garderobe, og det klassiske t-skjortesnittet gjør den til et allsidig plagg for hverdagsbruk eller uformelle sammenkomster.

kr 799.00

Pont Neuf Georgina

Vakker bluse med ¾-lange ermer og høy hals. Blusen har et elegant, ensfarget design og en fin struktur i stoffet. Stilen er laget av en flott tencel-blanding, og den har en rett og flatterende passform.

kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.