Pont Neuf Bianco 2186

Pont Neuf Bianco 2186

Vakker kjole med ¾ lange ermer og rund hals. Kjolen har et fint sirkulært trykk i mørke farger, og den har svarte markeringer på sidene for en slankende effekt. Stilen har en feminin, formet passform, og den er laget av en fantastisk viskoseblanding.

Les merShow less
kr 1,299.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Bianco V2186 Color Pink - Q3049/331

Kjolen kan styles på en rekke måter og fargene passer perfekt til den klassiske høstfargepaletten.

Stilen heter Bianco og er laget av 86% bomull og 14% polyester. Passformen er ‘Shaped’ og den er 98 cm lang bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
2207171547892
Sist vist
kr 1,299.00

Pont Neuf Bianco 2186

Vakker kjole med ¾ lange ermer og rund hals. Kjolen har et fint sirkulært trykk i mørke farger, og den har svarte markeringer på sidene for en slankende effekt. Stilen har en feminin, formet passform, og den er laget av en fantastisk viskoseblanding.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,599.00

Pont Neuf Rain Jacket PG

Nydelig og lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og mønstret design i lyse og lekre farger. Jakken er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en oversized passform.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284 - Black

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 499.00

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

kr 1,199.00

Vakker kjole med lange ermer, firkantet utringning og delvis mønstret design i mørke farger. Ermer og sider er holdt i en sort farge, som gir en slankende effekt. Kjolen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget av en herlig viskoseblanding.

Det ferdige designet er ideelt for kvinnen som ikke ønsker å gå på akkord med sin femininitet.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni

Forvandle utseendet ditt med denne iøynefallende blusen. Dens rike fargepalett og dristige mønster gir et snev av kunstnerisk stil til utseendet ditt. Designet på blusen er perfekt for å skape en følelse av drama og eleganse, mens den myke viskoseblandingen sørger for komfort hele dagen.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 799.00

Pont Neuf Eda Pant

Superkule bukser i ensfarget design, ben i full lengde og behagelig, elastisk linning, som også gjør buksen enkel å ta på. Buksen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget i den vakreste, myke viskosekvaliteten med god stretch.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.