Pont Neuf Ramona-Mie

Vakker kjole med lange ermer, firkantet utringning og delvis mønstret design i mørke farger. Ermer og sider er holdt i en sort farge, som gir en slankende effekt. Kjolen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget av en herlig viskoseblanding.

Det ferdige designet er ideelt for kvinnen som ikke ønsker å gå på akkord med sin femininitet.

Les merShow less
kr 1,199.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V2529

Modellen heter Ramona-Mie og er laget av 74% viskose, 24% polyester og 2% elastan. Passformen er 'A-form - avslappet', og den er 102 cm lang bak i størrelse M.

Les merShow less
Produktdetaljer
2111151817800
Sist vist
kr 1,199.00

Vakker kjole med lange ermer, firkantet utringning og delvis mønstret design i mørke farger. Ermer og sider er holdt i en sort farge, som gir en slankende effekt. Kjolen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget av en herlig viskoseblanding.

Det ferdige designet er ideelt for kvinnen som ikke ønsker å gå på akkord med sin femininitet.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

kr 899.00

Pont Neuf Elsebeth Brown

Superkule leggings med falsk skinn-look foran og en elastisk komposisjon som gjør dem både praktiske og behagelige å ha på. De har en tett passform som passer fint rundt kurvene. Designet skaper et kult og moderne utseende.

Bruk dem med en fin tunika og et par flotte skinnstøvler for en komplett look.

Modellen heter Elsebeth og er laget av 60 % polyuretanfibre, 37 % polyester og 3 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted'. Tilgjengelig i flere farger, og her i brun.

kr 899.00

Pont Neuf Melly V4412

Fin bluse med rund hals og ¾-lange ermer med søte detaljer. Den har et mønstret design i den mest fantastiske safirblå fargen. Blusen er laget i en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform som er enkel å style.

kr 1,499.00

Pont Neuf Rain Jacket

Fantastisk, lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og et lekkert design i lyse vårfarger. Jakken er laget av en fantastisk og slitesterk polyesterkvalitet og har en oversized passform.

kr 999.00

Pont Neuf Yvon 3232

Lekker denimjakke med lange ermer og knapper helt ned foran. Den har en solid fargedesign som gjør den allsidig og enkel å style. Jakken er laget av en slitesterk bomullsblanding med stretch, og den har en lett formet passform.

Jakken er perfekt som et ekstra lag på kjølige dager.

kr 899.00

Pont Neuf Salina

Denne toppen fra Pont Neuf er et iøynefallende plagg med sitt slående trykk. Det flatterende snittet, med korte volangermer og en skånsom midjedrapering, skaper en feminin og luftig silhuett. Den lekne detaljen ved halsen gir et trendy preg.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 599.00

Pont Neuf Rosie

Leggings fra Pont Neuf med elastisk midje. Laget i en veldig myk og behagelig viskosekvalitet med en sjenerøs stretch.

Leggingsene er superkomfortable å ha på seg til enhver anledning. Lengden gjør stylingmulighetene uendelige, og den elastiske passformen sørger for komfort, slik at leggingsene enkelt kan brukes til avslapning så vel som hverdagsklær.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 899.00

Pont Neuf Gea

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 899.00

Pont Neuf Liv

Bukser med bred elastisk linning som gir en behagelig passform. Modellen er litt stram i passformen og er laget i en tung Milano-jersey.
Buksen er ideell for enhver anledning. Bruk dem med en skjorte eller tunika for å skape et moderne utseende.

kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,099.00

Superfin cardigan med lange ermer, rund hals og knappelukking helt ned foran. Modellen har en ensfarget design og med et bølgemønster preget i stoffet. Cardiganen har en feminin, A-formet passform og er laget i den deiligste viskosekvalitet med stretch.

kr 1,199.00

Pont Neuf Dorina V4423

Søt, kort tunika med nydelig hals og ¾-lange ermer. Den har en enkelt frontlomme og et superkult stripete design i vakre fargekombinasjoner. Tunikaen er laget av en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform.

Style den med et par jeans og støvler for en stilig hverdagslook.

kr 499.00

Pont Neuf Rena

Leggings med elastisk høy midje. Laget i en myk viskosekvalitet med stretch. Tilgjengelig i både svart og marine.

Leggingsene er produsert i en kortere lengde som gjør dem til en allsidig og anvendelig stil for alle anledninger.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.