Pont Neuf Ronja

Pont Neuf Ronja

Nydelig cardigan med lange ermer, rund hals og tre knapper som lukking foran. Kjolen har også en ensfarget design og en fin, bølget struktur. Modellen er laget i en god viskosekvalitet og har en avslappet, rett passform.

Bruk den med et matchende blyantskjørt for et elegant og stilig utseende.

Les merShow less
kr 999.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V3284

Modellen heter Ronja og er laget av 96% viskose og 4% elastan. Passformen er 'Rett - avslappet'. Finnes i marine og sort, den er 85 cm. lang bak i størrelse M.

96% Viscose, 4% Elastane

Les merShow less
Produktdetaljer
211105192335
Sist vist
kr 999.00

Pont Neuf Ronja

Nydelig cardigan med lange ermer, rund hals og tre knapper som lukking foran. Kjolen har også en ensfarget design og en fin, bølget struktur. Modellen er laget i en god viskosekvalitet og har en avslappet, rett passform.

Bruk den med et matchende blyantskjørt for et elegant og stilig utseende.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 1,099.00

Pont Neuf Francy Tea

Søt, kort tunika med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har et vannfarget inspirert trykk i lyse og vakre farger. Stilen er laget i en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 1,299.00

Pont Neuf Adal V4360

Supersøt bluse med rund hals og ¾-lange ermer. Den har en ensfarget design og en kul detalj i kunstskinn. Blusen har en lekker oversized passform, og den er laget av den fineste bambuskvalitet med stretch.

Style den med en tettsittende bunn for en balansert look.

kr 799.00

Pont Neuf Gea Pant

Flotte ¾-lange bukser med høy og elastisk midje som gjør dem superkomfortable. Stilen har et ensfarget design og er både praktisk og superlett å skli inn i. De er laget av en fantastisk og myk viskoseblanding og har en lett ballongeffekt.

Buksen er perfekt til et uformelt antrekk eller til en kort kjole.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 1,599.00

Pont Neuf Rain Jacket PG

Nydelig og lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og mønstret design i lyse og lekre farger. Jakken er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en oversized passform.

kr 799.00

Pont Neuf Siffe

Denne lette og luftige toppen fra ADIA er det perfekte valget for et avslappet, men sofistikert utseende. Det delikate, flytende snittet sikrer en flatterende silhuett. Laget av en behagelig viskoseblanding, er denne tunikaen myk mot huden og lett å vedlikeholde.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni Soft Green

Fin bluse med ¾-lange ermer og rund hals. Den har to lag og et fint, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Blusen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en litt A-formet passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Magrethe V4409

Søt bluse med ¾-lange ermer og en unik utringning. Den har et asymmetrisk design og et kult, tigerstripete trykk i de mest fantastiske farger. Blusen er laget i en lekker viskosekvalitet med stretch, og den har en A-formet passform.

Bruk den med et par formede jeans for en balansert look.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 799.00

Pont Neuf Georgina

Vakker bluse med ¾-lange ermer og høy hals. Blusen har et elegant, ensfarget design og en fin struktur i stoffet. Stilen er laget av en flott tencel-blanding, og den har en rett og flatterende passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Dorina V4423

Søt, kort tunika med nydelig hals og ¾-lange ermer. Den har en enkelt frontlomme og et superkult stripete design i vakre fargekombinasjoner. Tunikaen er laget av en myk viskosekvalitet med stretch og har en rett passform.

Style den med et par jeans og støvler for en stilig hverdagslook.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.