Vinylux Sienna Scribble 213

Vinylux Sienna Scribble #213 VINYLUX® Color Coat legges i to strøk og bør kombineres med VINYLUX® Top Coat.

Les merShow less
Salg
kr 50.00 kr 169.00
Ikke på lager
Beskrivelse

Fra grunnleggeren av CND Shellac presenterer vi en neglelakkserie med ny og revolusjonerende teknologi ingen har sett maken til, VINYLUX POLISH SYSTEM! Lakkserien kommer i mange farger hvorav de fleste fargene matcher de mest solgte fargene i CND Shellac. Ingen underlakk er nødvendig da fargene er selvheftene til negleplaten og overlakken gjør at VINYLUX har ukelang holdbarhet ved eksponering for naturlig lys. Med dette systemet sparer du både tid og penger, da du kun trenger farge og overlakk. Og som det ikke var nok, lakkens alle lag tørker på KUN 8 ½ minutter, utrolig!

Les merShow less
Produktdetaljer
1602291257986
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 50.00 kr 299.00

Blu Aeris har en varm og woody base med dufter av sedertre, oud og patchouli, og toppet med friskheten fra jasmin, rose og bergamot.

Bare å legge til en dråpe og duften vil vare hele dagen.

kr 949.00 kr 2,199.00

W / D Chili 604-104

Denne vind- og vannavstøtende vatterte jakken fra det danske merket Danwear er en lang modell med super passform og praktiske detaljer.
Modellen er laget i en virkelig fin, innovativ dunfri kvalitet (vegansk dun), som sikrer optimal beskyttelse mot vind og vær. Det er trykknapp og glidelåslukking foran, høy krage med avtakbar hette og låsbar innerlomme.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.