RobyNails NailArt Pen White Glitter

RobyNails NailArt Pen White Glitter

RobyNails NailArt Pen White Glitter
Les merShow less
kr 149.00
På lager
Beskrivelse
Produktdetaljer
2208231426940
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00

Michel Design Works Foam Fall Leaves & Flowers

En varm palett av sesongmessige farger som minner om knasen av høstløv under føttene og den skarpe duften av høst i luften. Duft: Høstblader tilsatt fiken og en kvist rosmarin

kr 174.50 kr 349.00

Castelbel Cotton Flower Body Lotion

Duftende med tidløse dufter er Castelbel Body Lotion laget av shea og kakaosmør, soya, jojoba og olivenoljer. Denne fuktighetskremen er veldig fuktighetsgivende og utfyller perfekt den matchende hånd- og kroppsvask og håndkrem i tilhørende dufter.

kr 199.50 kr 399.00

White Crane Body Lotion er den avslappende finishen for velduftende, bortskjemt hud. Duftet med en beroligende og forfriskende duft, en harmonisk kombinasjon av den sitrusaktige sjarmen til Yuzu med jordnære og grønne noter av Vetiver forsterket av den saftige lokken til mandarin, er denne bodylotion beriket med olivenolje, jojobaolje og kakao- og sheasmør, for en komplett og utsøkt pleie.

kr 449.00

Nilocin Serum Pen

NAILICIN SERUM PEN

Påføres lett på hele negleflaten og trenger inn i neglen på få sekunder. Ikke nødvendig å skrape eller file neglen før applikasjon.

220 applikationer Trenger ned på 60 sek

kr 69.00

Titania Fotfil

En fin og en grovere side

Enkel og grei fotfil for å fjerne hard hud på føttene på en effektiv måte.

Vi anbefaler alle å smøre inn føttene etterpå med en god fotkrem fra Guinot eller en deilig almond og lavendel krem fra Robynails.

kr 34.50 kr 69.00

Castelbel Verbena Soap 40g

En duft «større enn livet» i kompakt størrelse!

Med så mykt skum som aromaen er delikat, er Castelbel såpene laget av de beste materialer og på en 100% vegetabilsk base. Hver såpe er kjærlig innpakket for hånd av våre håndverkere i pakker med vakkert design som passer hver duft.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.