RobyNails NailArt Pen Plum Mettalic

RobyNails NailArt Pen Plum Mettalic

RobyNails NailArt Pen Plum Mettalic
Les merShow less
kr 149.00
På lager
Beskrivelse
Produktdetaljer
2208231439848
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 699.00

My Lashes Lash Moist

Fuktighetsgivende og revitaliserende serum, ideelt for daglig behandling av øyenvipper og øyenbryn. Takket være den rike formelen med Panthenol, Silkeproteiner, Hyaluronsyre og Aloe Vera, gir den mykhet og glans til det naturlige håret. Det forbedrer også fordelene med vippeløfting

kr 349.00

En herlig balsam beriket med aloe vera, panthenol, risproteiner og Shea Butter som nærer håret fra rot til tupp.

Passer for alle hårtyper, også tørt og skadet hår. Beskytter blant annet mot miljøfaktorer som salt, klor og sol. Gir håret en dyp hydrering, og hjelper mot splitte tupper og tørt hår, slik at håret blir blankt og mykt. Har en beroligende effekt på tørr og kløende hodebunn.

kr 194.50 kr 389.00

Castelbel Sardine Hand Cream

Sardinesåpenes friskhet, nå innen fingertuppene! Beriket med sitrontimé, en plante som er kjent for sine forskjellige fordeler og beroligende, antioksidante og aldrende effekter, er Sardine Hand Cream den perfekte finishen på dine kulinariske opplevelser.

kr 399.00

Guinot Travel Bag - Alt huden din  trenger til reisen

Lait hydra Beaute 30ml,

Lotion Hydra Beaute 30 ml,

Hydrazone TP Face Cream 15ml,

Masque Hydra Beaute 15 ml,

Longue Vie mains 15 ml,

Toalettmappe Hvit

kr 174.50 kr 349.00

Castelbel Cotton Flower Body Lotion

Duftende med tidløse dufter er Castelbel Body Lotion laget av shea og kakaosmør, soya, jojoba og olivenoljer. Denne fuktighetskremen er veldig fuktighetsgivende og utfyller perfekt den matchende hånd- og kroppsvask og håndkrem i tilhørende dufter.

kr 199.50 kr 399.00

White Crane Body Lotion er den avslappende finishen for velduftende, bortskjemt hud. Duftet med en beroligende og forfriskende duft, en harmonisk kombinasjon av den sitrusaktige sjarmen til Yuzu med jordnære og grønne noter av Vetiver forsterket av den saftige lokken til mandarin, er denne bodylotion beriket med olivenolje, jojobaolje og kakao- og sheasmør, for en komplett og utsøkt pleie.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.