Dip Powder Brush Softner 15 ml

Dip Powder Brush Softner 15 ml

Dip Powder Brush Softner 15 ml
Les merShow less
kr 199.00
På lager
Beskrivelse
Produktdetaljer
2201011551125
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 65.40 kr 218.00

Christian Faye Smokey Eye sett inneholder 6 stk farger for et perfekt resultat med Smokey eye. De blander seg perfekt i hverandre, både når det gjelder skygger og highlighting. Den bløte teksturen gjør at den er lett å legge. Settet inkl også en kost med en svampapplikator  og børste. Nummersystemet gjør at alle kan legge en perfekt makeup. Fire farger: Black, blue, lilac og brown.

kr 34.50 kr 69.00

Castelbel Verbena Soap 40g

En duft «større enn livet» i kompakt størrelse!

Med så mykt skum som aromaen er delikat, er Castelbel såpene laget av de beste materialer og på en 100% vegetabilsk base. Hver såpe er kjærlig innpakket for hånd av våre håndverkere i pakker med vakkert design som passer hver duft.

kr 199.50 kr 399.00

White Crane Body Lotion er den avslappende finishen for velduftende, bortskjemt hud. Duftet med en beroligende og forfriskende duft, en harmonisk kombinasjon av den sitrusaktige sjarmen til Yuzu med jordnære og grønne noter av Vetiver forsterket av den saftige lokken til mandarin, er denne bodylotion beriket med olivenolje, jojobaolje og kakao- og sheasmør, for en komplett og utsøkt pleie.

kr 249.00

Michel Design Works Foam Beach

Beach designet består av kule, rolige farger og en skarp, ren duft som skal reflektere stillheten til en vakker dag ved kysten.

Duften er en naturtro sjøduft med hint av bergamot, rav og vannmelon

kr 349.00

En herlig balsam beriket med aloe vera, panthenol, risproteiner og Shea Butter som nærer håret fra rot til tupp.

Passer for alle hårtyper, også tørt og skadet hår. Beskytter blant annet mot miljøfaktorer som salt, klor og sol. Gir håret en dyp hydrering, og hjelper mot splitte tupper og tørt hår, slik at håret blir blankt og mykt. Har en beroligende effekt på tørr og kløende hodebunn.

kr 149.50 kr 299.00

Castelbel Hand & Body Wash kombinerer utsøkt kroppspleie og enestående duft,

og er beriket med Lanolin og Provitamin-B5 for å gi næring til huden din når du renser den.

Denne hånd- og kroppsvasken produserer et frodig skum med tidløs duft,

og suppleres perfekt av kolleksjonenes kroppslotion og håndkrem.

Duft: Peon, rose og cedar

Størrelse 300 ml

kr 69.00

Swissdent Whitening Soft Active Coal

Tannbørste med ekstra mykt børstehode for en mer skånsom tannpuss. Lite tannbørstehode for å komme til i de vanskeligste områdene for en presis og skånsom rengjøring av tennene.

kr 199.50 kr 399.00

Portus Cale Ruby Red Bodylotion

Duftende med tidløse dufter er Portus Cale Body Lotion laget av shea og kakaosmør, soya, jojoba og olivenoljer. Denne fuktighetskremen er veldig fuktighetsgivende og utfyller perfekt den matchende hånd- og kroppsvask og håndkrem i tilhørende dufter. Kommer i vakker eske - perfekt som gave!

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.