Lovely Planet Cashmere

Lovely Planet Cashmere

Disse kashmirskjerfene er både myke og varme. De kommer fra lys grå til svart og fra beige til brunt i syv forskjellige naturfarger. De nupper ikke, og kan vaskes på ullprogram. Målene er 200 x 70 cm.

Les merShow less
kr 599.00
Farge
På lager
Beskrivelse

LOVELY PLANET  er et lite firma som hovedsaklig importerer fra India og Nepal.

Mange av produktene er utviklet og designet av Anna, som stort sett driver dette firmaet alene, men som har mange gode hjelpere rundt seg.

Det som produseres i Nepal betaler Lovely Planet ekstra for.  Alle fakturaer blir plusset på 10% som går til ekstra lønn til de som jobber der.

Ullkolleksjonen er håndstrikket av voksne kvinner. På en liten "fabrikk" med ca 15 ansatte, toves det for hånd når det lages punger og tøfler. Store matter blir tovet med føttene og sydd til vinvesker, etuier til strikkepinner m.m. Disse produktene distribueres til mange små spesialbutikker over hele Norge.

Anna har samlet inn gamle norske broderier,- åkler, klokkestrenger og lignende. Disse sendes til Nepal hvor det blir laget sekker, lommebøker og annet med gamle broderier som dekor. På denne måten tar vi vare på en kulturarv og kvinnehistorie som dessverre ikke er så høy verdsatt, foreløpig.

Metallfigurene er importert fra India, og noe av det kommer fra en fair trade fabrikk, og noe er også eget design. .Mange av disse figurene er laget av skrapmetall som ellers ville blitt kastet. 

Vi gjør oppmerksom på at de aller fleste av våre produkter er håndlagde, så det kan være noen avvik i farge eller andre små detaljer, men kontakt oss gjerne dersom produktet ikke tilsvarer forventningene.

LOVELY PLANET - vi kan alle gjøre litt for at verden skal bli bedre!    

Les merShow less
Produktdetaljer
2409181226921
Sist vist
kr 599.00

Lovely Planet Cashmere

Disse kashmirskjerfene er både myke og varme. De kommer fra lys grå til svart og fra beige til brunt i syv forskjellige naturfarger. De nupper ikke, og kan vaskes på ullprogram. Målene er 200 x 70 cm.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 239.00

Swissdent Extreme 100 ml

Extreme Tannkrem rengjør skånsomt samtidig som den gir en whitening effekt med fokus på misfarging fra kaffe, te, vin og tobakk. Inneholder koenzym Q-10 og E-vitamin som styrker cellefornyelsen og revitaliserer tannkjøttet. Lav slipeeffekt. RDA-40

SWISSDENT EXTREME whitening tannkrem er utviklet for din daglige tannrutine. Den rengjør skånsomt samtidig som den gir en blekende effekt  med fokus på misfarging fra kaffe, te, vin og tobakk. Kan selvfølgelig også brukes av alle som ønsker hvitere tenner. Patentert mikroteknologi har en whitening effekt  samtidig som den beskytter emaljen. Tennenes overflater forblir uskadet. Den lave slipeeffekten (RDA-40) gir skånsom rengjøring av tennene. Koenzym Q10 og E-Vitamin styrker cellefornyelsen og revitaliserer tannkjøttet.

Bruk: For økt effekt, puss tennene 3 ganger daglig i to minutter. Bruk SWISSDENT PROFI tannbørste. For å akselerere den hvitende effekten, bruk SWISSDENT EXTREME munnspray på tannkremen før tennene pusses. Bruk SWISSDENT EXTREME munnskyll for enda bedre resultat etter tannpuss. Unngå vannskyll av munnen etter tannpuss. Spray SWISSDENT EXTREME munnspray på tannbørsten etter bruk for å hindre bakteriedannelse.

  • For optimal effekt bruk SWISSDENT PROFI Whitening tannbørste.

  • For å akselerere den hvitene effekten sprut SWISSDENT EXTREME munnspray på tannkremen før du pusser tennene.

  • Bruk SWISSDENT EXTREME munnskyll for enda bedre resultat.

  • Spray SWISSDENT EXTREME munnspray på tannbørsten før du legger deg for å hindre bakterie dannelse.

  • Puss tennene i minimum 2 min, minst 2 ganger om dagen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.