Kaffe Cjanet Leather Jacket

Kaffe Cjanet Leather Jacket

Utrolig lett og myk i skinnet, og en drøm å ha på!

Les merShow less
kr 2,999.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

10582479 106102 Black Washed Leather

100% Leather

Les merShow less
Produktdetaljer
240809176172
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 599.00

Umbrella eco X-TRA Stong Mini Black

Denne totes X-tra® Strong kompakte sammenleggbare paraplyen er i klassisk ensfarget sort og er solid, men likevel enkel å betjene og kan legges i en ryggsekk eller bag for daglig bruk. Vindtunnel testet og i stand til å motstå kraftig vind og slagregn uten inversjon, det er en smart og ultra pålitelig regnværsdag. Det matchende dekselet pluss koordinerende bærestropp og håndtak gir en stilig finish til denne paraplyen som ytelsestester har vist å være dobbelt så sterk som en standard paraply.

kr 249.00

RobyNails Fiber Base Rosy Cover

semi-permanent base med fibre, vitamin E, vitamin B5 og kalsium.

Varm, nude halvt dekkende farge, ideell for en mer kamuflerende effekt. 14 ml

kr 1,199.00

Pont Neuf Melly 1186

Denne unike blusen fra Pont Neuf kombinerer kunstnerisk design med høy komfort. Blusen har et slående grafisk mønster som gir en moderne vri til enhver garderobe. De trekvart ermene og den løse passformen sikrer maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Materialet av høy kvalitet føles mykt mot huden og er lett å vedlikeholde.

Perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger, hvor du ønsker å skille deg ut med stil.

Stilen heter Melly og er laget av 85% viskose, 13% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Straight', og den er 74 cm lang bak.

kr 1,399.00

Pont Neuf Melina 1186

Denne unike tunikaen fra Pont Neuf er designet for å kombinere komfort og stil med et iøynefallende grafisk mønster. Tunikaen har en flatterende A-form som skaper en vakker silhuett og gir en komfortabel og romslig passform. Det myke, elastiske materialet sørger for at du føler deg bra hele dagen, enten du er på jobb eller ved en spesiell anledning. Med trekvart ermer og rund hals er denne tunikaen både praktisk og elegant.

Style den med leggings eller slanke jeans og flater for en avslappet, men stilig look.

Stilen heter Melina og er laget av 85% viskose, 13% polyester og 2% elastan. Passformen er 'A-Shape', og den er 78 cm lang bak.

kr 599.00

RobyNails MONO-Phase Pink Gel 50 ml

Enfasebyggende gel med middels høy viskositet, selvutjevnende, lys rosa transparent farge. Motstandsdyktig og elastisk, ingen klebrig lag, med rosa og krystallinsk gjennomsiktighet. Utmerkede langvarige resultater i ekstremt raske tider. Ideell for bruk på naturlige negler og for forlengelse med tipper og former.

kr 239.00

Swissdent Extreme 100 ml

Extreme Tannkrem rengjør skånsomt samtidig som den gir en whitening effekt med fokus på misfarging fra kaffe, te, vin og tobakk. Inneholder koenzym Q-10 og E-vitamin som styrker cellefornyelsen og revitaliserer tannkjøttet. Lav slipeeffekt. RDA-40

SWISSDENT EXTREME whitening tannkrem er utviklet for din daglige tannrutine. Den rengjør skånsomt samtidig som den gir en blekende effekt  med fokus på misfarging fra kaffe, te, vin og tobakk. Kan selvfølgelig også brukes av alle som ønsker hvitere tenner. Patentert mikroteknologi har en whitening effekt  samtidig som den beskytter emaljen. Tennenes overflater forblir uskadet. Den lave slipeeffekten (RDA-40) gir skånsom rengjøring av tennene. Koenzym Q10 og E-Vitamin styrker cellefornyelsen og revitaliserer tannkjøttet.

Bruk: For økt effekt, puss tennene 3 ganger daglig i to minutter. Bruk SWISSDENT PROFI tannbørste. For å akselerere den hvitende effekten, bruk SWISSDENT EXTREME munnspray på tannkremen før tennene pusses. Bruk SWISSDENT EXTREME munnskyll for enda bedre resultat etter tannpuss. Unngå vannskyll av munnen etter tannpuss. Spray SWISSDENT EXTREME munnspray på tannbørsten etter bruk for å hindre bakteriedannelse.

  • For optimal effekt bruk SWISSDENT PROFI Whitening tannbørste.

  • For å akselerere den hvitene effekten sprut SWISSDENT EXTREME munnspray på tannkremen før du pusser tennene.

  • Bruk SWISSDENT EXTREME munnskyll for enda bedre resultat.

  • Spray SWISSDENT EXTREME munnspray på tannbørsten før du legger deg for å hindre bakterie dannelse.

  • Puss tennene i minimum 2 min, minst 2 ganger om dagen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.