Totes Colorful

Totes Colorful

Totes Colorful

Les merShow less
kr 499.00
Farge
På lager
Beskrivelse

Flott paraply som bare åpenbarer seg i ett vell av farger. Fås i blå og sort toppfarge

Les merShow less
Produktdetaljer
2104122136951
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 359.00

PHOTOGRAPY COLLECTION

Michel Design Works Foam Alpine

Snøen virvler rundt mens en frisk fjellbris frisker opp sansene og renser sinnet. Med førsteklasses ingredienser som sheasmør og aloe vera, renser og fukter denne skummende håndsåpen skånsomt mens den etterlater huden lett duftende med noter av skarp vinterluft samt søt furu, eukalyptus og et snev av mynte. Sjenerøst størrelse, den attraktive flasken har slående svart-hvitt-bilder som utfyller eksisterende dekor.

Vår nye ravfargede flaske for vår nye kolleksjon av skummende håndsåper laget i USA! Nye "kjønnsnøytrale" dufter. Inkluderer sheasmør og aloe for å myke opp og fukte huden. Laget i USA

Alpine dufter som en tur i skogsterreng, urter, sitrus, eukalyptus, mynte, sedertre, sandeltre og vetiver

kr 249.50 kr 499.00

Portus Cale Gold & Blue Fragrance Diffuser

Portus Cale diffusere er laget med tanke på små  og mellomstore rom. De er ikke så stroe, men har all den forfriskende og herlige duften som definerer denne designen. Parfymen er oljebasert, duftende med essensielle oljer og alkoholfri, noe som sørger for langsom fordampning og en langvarig duft. Naturfargede siv inkludert.

kr 59.50 kr 119.00

Petit Oceano 17 ml. 

Pust inn den friske, salte havluften uansett hvor du er.En ren,  frisk med et hint sitrus, tang og tare.

Varighet: ca 1-2 måneder

kr 249.50 kr 499.00

Castelbel Lavanda Fragrance Diffuser

Castelbel 100 ml diffuserne er laget spesielt til små rom, for eksempel bad. Den er liten, men har all den forlokkende og eksotiske duften du trenger. Parfymen er oljebasert, duftende med essensielle oljer og er alkoholfri, noe som sørger for langsom fordampning og en langvarig duft. Naturfargede siv inkludert.

kr 54.50 kr 109.00

Limoncello 8 ml

En sitrusaktig, fruktig, levende og spennende frisk duft. Fra kysten av Amalfi kommer denne søte og forfriskende middelhavsaromaen.

Duftnotater

  • Toppnotater:  Intens sitronskall, med subtile hint om grønn lime og mandariner
  • Hjerte:  Sitron- og Bergamottblader og blomster.
  • Bakgrunn:  Søt notat av rørsukker.
kr 449.50 kr 899.00

Castelbel Rose Fragrance Diffuser

I tillegg til å være en elegant dekorativ gjenstand, fyller Castelbel Fragrance Diffuser luften med en tidløs og herlig duft. Parfymen er oljebasert, duftende med essensielle oljer og alkoholfri, noe som sørger for langsom fordampning og en langvarig duft. Naturfargede siv inkludert.

kr 359.00

PHOTOGRAPY COLLECTION

Michel Design Works Foam Sea Salt & Sand

Spaser langs en stille havbrygge mens solnedgangen setter en hjørnestein på nok en perfekt stranddag. Med førsteklasses ingredienser som sheasmør og aloe vera, renser og fukter denne skummende håndsåpen skånsomt mens den etterlater huden lett duftende med toner av havsalt, solkysset sand, glitrende sitrus og grønne blader. Sjenerøst størrelse, den attraktive flasken har slående svart-hvitt-bilder som utfyller en moderne estetikk.

Vår nye ravfargede flaske for vår nye kolleksjon av skummende håndsåper laget i USA! Nye "kjønnsnøytrale" dufter. Inkluderer sheasmør og aloe for å myke opp og fukte huden. Laget i USA

Duft: Sjøgress og sand: grønt løv, osoniske toner, marine, havsalt & liljekonvall

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.