Ceramic Flat Iron

Ceramic Flat Iron

Ceramic Flat Iron

Les merShow less
kr 599.00
På lager
Beskrivelse

Ekstra Bred

Les merShow less
Produktdetaljer
210626135866
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 285.00

Igora Vibrance Color Kit 6-63 Mørk Blond Sjokolade Matt

Demi-permanet farge til hjemmebruk, inneholder alt du trenger: nyanse, developer, applikatorflaske, bruksanvisning og hansker. Perfekt for hjemmebruk til fargeoppfriskning og/eller kamuflering av grå hår. Skånsom, ammoniakkfri og pleiende farge.

kr 298.00

FORMA HÖJD (150ml)
En varmebeskyttende rootlifter som gir håret
volum og fylde ved hodebunn, Påfør på
håndkletørket hår før føning for tekstur og volum.

Anbefales for: Alle hårtyper som vil ha volum.

kr 369.00

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist

Volumizing Blow Dry mist er en multifunksjonell volumspray som gir alle frisyrer et løft. Den inneholder kraftfulle ingredienser som reparerer, beskytter og styrker håret - samtidig som den gir et langvarig resultat. Passer alle stylingrutiner og gir et mykt, glansfullt og sunt hår ved føning. 

kr 369.00

Olaplex No 6 Bond Smoother

PATENTERT TEKNOLOGI
Bevist teknologi som reparerer og styrker alle hårtyper. Formulert med Olaplex patenterte aktive og reparative ingrendienser.

HVA DEN ER:
OLAPLEX NO6 er en leave-in reparativ stylingcreme som eliminerer frizz, hydrerer & beskytter alle hårtyper.

kr 369.00

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask er en vektløs maske som virker dypt inn i håret. Med den patenterte Olaplex Bond Building Technology, gir denne høyt konsentrerte og reparative masken glans og fylde med intens fuktighet for å behandle og mykgjøre skadet hår.

Style som ønsket, bruk gjerne No. 6 og/eller No. 7 før varmestyling for beskyttelse og et frizzfritt resultat.

kr 429.00

colorWOW Money Mist 150 ml

Luksøriøs , lett Leave-in Conditioning Treatment for blankt hår som ser ut som en million!

Superfuktighetsgivende leave-in for alle hårtyper. Fuktighetsgivende og fornyer elastisiteten for et lengre, friskere hår. Pleier og styrker hårfibrer og forhindrer splittede tupper. Skaper luksøriøse, blanke krøller. Inneholder varmebeskyttelse og UV beskyttelse. Egner seg godt for alle hårtyper på grunn av produktets "Adaptive Technology" som justerer seg til det individuelle hårfiberet. Hvert fiber får egnet type pleie utifra nivå av peptider, fukt og mykhet det trenger for å styrke, mykgjøre og fukte teksturen til håret.

69% færre splittede tupper etter 1 gangs bruk*
82% mindre frizz etter 1 gangs bruk*

kr 198.00

hh Simonsen Wonder Brush Sapphire Soul

Bestselgeren Wonder Brush i trendfarge som er laget for å ta godt vare på hår og hodebunn. Den er utstyrt med spesielle Smartflex børste pigger, som er utrolig elastiske og beskytter mot både splittede ender og ødelagt hår.

kr 345.00

colorWOW Color Security Conditioner Fine

Fargebevarende, superlett og fuktighetsgivende balsam for tynt til normalt hår. Motvirker statiske hår og gir deg silkemykt og glansfullt hår. Beriket med tre ulike varmebeskyttende ingredienser. Serien som gir deg WOW-hår!

250 ml

kr 298.00

SPRAYA LAGOM (300ml)
En tørr hårspray for deg som ønsker en lettere
finish. Passer for alle hårtyper og er perfekt for
oppsett. Rist og spray etter ønske. Enkel å børste
ut, fargebevarende og 100% vegansk.

Anbefales for: Alle hårtyper.

kr 380.00

Lanza Healing Style Foundation Mousse 150 ml

Gir et robust grunnlag for dristige frisyrer. Gir volum og støtte fra hårrot til spiss. Passer ut-merket for krøllete hår. Stenger fuktighet ute for å forhindre frizz og gir varmebeskyttelse opp til 260 C. Gir langvarig fleksibelt hold med kontrollfaktur 6/10.

kr 179.00
Cricket Static Free Cushion 220 Cricket antistatisk hårbørste med gummiert grep for ekstra komfort og kontroll. Cricket leverer meget gode børster av høy kvalitet til profesjonelle frisører!
kr 330.00

Kur med pigmenter for å friske opp matte lengder og spisser, for å ivareta intensiteten i en  farge eller for å gjenskape glans og optimal hårkvalitet i håret. Fargen varer i opptil 12 shampooneringer avhengig av valgt nyanse, virketid og hårstruktur

Bruksanvisning: Påfør Bonding Color Mask jevnt igjennom nyvasket, håndkletørret hår. La virke i opptil 10 minutter. Følg med på utviklingen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.