hh Simonsen Wonder Brush Amazing Amethyst

hh Simonsen Wonder Brush Amazing Amethyst

Bestselgeren Wonder Brush i trendfarge som er laget for å ta godt vare på hår og hodebunn. Den er utstyrt med spesielle Smartflex børste pigger, som er utrolig elastiske og beskytter mot både splittede ender og ødelagt hår.

Les merShow less
kr 198.00
På lager
Beskrivelse

Stimulerer hodebunn og er ekstremt god flokeløser. De runde knoppspissene på piggene masserer hodebunnen og stimulerer blodsirkulasjonen rundt hårsekkene.

- Fleksible Superflex børste pigger begrenser ødelagt hår
- Ekstra store knoppetips stimulerer hodebunnen
- Gummioverflate på de fargede variantene sikrer et godt grep
- 3D konveks formet pute modellert i hodebunnen

Les merShow less
Produktdetaljer
2408091747765
Sist vist
kr 198.00

hh Simonsen Wonder Brush Amazing Amethyst

Bestselgeren Wonder Brush i trendfarge som er laget for å ta godt vare på hår og hodebunn. Den er utstyrt med spesielle Smartflex børste pigger, som er utrolig elastiske og beskytter mot både splittede ender og ødelagt hår.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 360.00

Lànza Bright Blonde Contitioner

• Ultra-reparerende balsam
• Styrker blondt hår og gjør det sunt med en fantastisk følelse.
• Full UV-beskyttelse.
• Fargebevaring.

Ultra-reparerende balsam som løser opp floker og fukter. Styrker blondt hår og gjør det sunt med en fantastisk følelse.
Gir fantastisk glitrende glans. Fremmer reflekterende blonde nyanser.

kr 345.00

colorWOW Color Security Shampoo

En rikt skummende  formel for alle hårtyper. I motsetning til de fleste sjampoer, skylles hver ingrediens av for optimal hår- og hodebunnshelse. Inneholder ingen ingredienser som kan tynge håret ned, matte det eller forårsake irritasjon i hodebunnen el

250 ml

kr 399.00

Dream Coat Supernatural Spray

Color Wows bestselgende produkt. Et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Passer alle hårtyper og holder i 3-4 vask. Kan brukes på Extension og keratinbehandlet hår.

Vegansk, Sulfatfritt, Parabenfritt, Glutenfritt, Cruelty Free

Anti-Frizz, Glans, Varmebesktyttende
kr 59.70 kr 199.00

Id Hair belonger Heat protect Varmebeskyttende spray En ultimat spray som beskytter håret mot skader fra varmeverktøy som føner, rettetang, krølltang og varmruller. 125ml

kr 269.00

Lanza Healing Strength Keratin Infusion · Proteinkur · Bør brukes etter Clarifying Shampoo · Keratin trenger dypt inn i håret · Keratin Protein · Vitamin C · Hurtigvirkende · Komplett UV-beskyttelse · Fargebeskyttende 150ml

kr 225.00

FORMA HÅRT (75ml)
En paste med en nøytral glans som gir
maksimalt hold og struktur i både kort og
langt hår.

Anbefales for: Normalt til tykt hår.

kr 350.00

Lanza Healing Volume Root Effects

En skumspray som gir volum og kraftig løft fra hårroten samt glans og naturlig tekstur. Antioxidanter beskytter hår og hodebunn. Gir varmebeskyttelse opp til 250 grader og komplett UV- og fargebeskyttelse. pH 5,9. Hold 7/10.

kr 355.00

colorWOW Dream Cocktail Coconut-Infused

Fuktighetsgivende treatment for matt og tørt hår. Behandlingen retter ut, mykgjør, gir håret næring og gir umiddelbar mykere følelse. Inneholder varmebeskyttelse. 

kr 498.00

Bjôrk Age Duo & Wonder Brush

Ag SHAMPOO (300ml)

En kraftig sølvsjampo med fiolette pigmenter som nøytraliserer uønskede

gule nyanser og gir glans.

Ag BALSAM (250ml)

En mykgjørende balsam med fiolette pigmenter som mykgjør og fukter

blondt hår.

Wonder brush fra HH Simonsen

kr 285.00

Igora Vibrance Color Kit 6-0 Mørk Blond

Demi-permanet farge til hjemmebruk, inneholder alt du trenger: nyanse, developer, applikatorflaske, bruksanvisning og hansker. Perfekt for hjemmebruk til fargeoppfriskning og/eller kamuflering av grå hår. Skånsom, ammoniakkfri og pleiende farge.

kr 429.00

colorWOW Money Mist 150 ml

Luksøriøs , lett Leave-in Conditioning Treatment for blankt hår som ser ut som en million!

Superfuktighetsgivende leave-in for alle hårtyper. Fuktighetsgivende og fornyer elastisiteten for et lengre, friskere hår. Pleier og styrker hårfibrer og forhindrer splittede tupper. Skaper luksøriøse, blanke krøller. Inneholder varmebeskyttelse og UV beskyttelse. Egner seg godt for alle hårtyper på grunn av produktets "Adaptive Technology" som justerer seg til det individuelle hårfiberet. Hvert fiber får egnet type pleie utifra nivå av peptider, fukt og mykhet det trenger for å styrke, mykgjøre og fukte teksturen til håret.

69% færre splittede tupper etter 1 gangs bruk*
82% mindre frizz etter 1 gangs bruk*

kr 330.00

Kur med pigmenter for å friske opp matte lengder og spisser, for å ivareta intensiteten i en  farge eller for å gjenskape glans og optimal hårkvalitet i håret. Fargen varer i opptil 12 shampooneringer avhengig av valgt nyanse, virketid og hårstruktur

Bruksanvisning: Påfør Bonding Color Mask jevnt igjennom nyvasket, håndkletørret hår. La virke i opptil 10 minutter. Følg med på utviklingen.

kr 365.00

Skum som passer utmerket til krøller og bølger. Kremet konsistens som gir volum, spenst og lang holdbarhet, samt fleksibel støtte. Komplett UV-beskyttelse, er fargebevarende og gir varmebeskyttelse opp til 260oC. Kontroll 4/10.

kr 399.00

colorWOW Dream Filter for Picture-Perfect Color

Dream Filter Cleansing Spray er en hurtigvirkende spray som fjerner ansamlinger av mineraler fra håret og gjenoppretter fargen.

  • Påfør i tørt hår før shamponering. 
  • Vent 1-3 minutter og skyll ut
Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.