Èminence Organics Stone Crop Masque

Èminence Organics Stone Crop Masque

Fuktighetsgivende og beroligende maske som forbedrer hudtonen. Den effektive tykkbladsveksten, Stone Crop, øker umiddelbart hudens fuktighetsnivå og reduserer og jevner ut pigmenteringer på huden med en ny ungdommelig glød.

Les merShow less
kr 675.00
På lager
Beskrivelse

Sitron forsyner huden med vitamin C og beskyttende antioksidanter som roer ned og balanserer sensitiv hud. Huden etterlates fuktet i dybden med et mer sunt utseende.

Bruk:Påfør et tynt lag av masken på ren hud med fingertuppene. Tynn ut masken med litt vann for lettere påføring. La virke i 7-15 minutter eller lenger. Skyll med lunkent vann eller fuktig, myk klut

60ml

Les merShow less
Produktdetaljer
2105200852515
Sist vist
kr 675.00

Èminence Organics Stone Crop Masque

Fuktighetsgivende og beroligende maske som forbedrer hudtonen. Den effektive tykkbladsveksten, Stone Crop, øker umiddelbart hudens fuktighetsnivå og reduserer og jevner ut pigmenteringer på huden med en ny ungdommelig glød.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 795.00

Èminence Organics Starter set Calm Skin, Rosacea og sensitiv hud

Vårt Calm Skin Starter Set er nydelig pakket med en måneds forsyning av målrettede økologiske produkter for å behandle sensitive hudtyper.

kr 795.00

Èminence Organics Bright Skin Starter Set for PiGMENTFLEKKER

Starter-settet vårt for Bright Skin er nydelig pakket med en måneds forsyning av målrettede økologiske produkter for å behandle pigmentflekker og solflekker.
Dokumentert effekt etter 28 dager.  
kr 495.00

Èminence Organics Stone Crop Revitalizing Body Scrub

En finkornet, mineralrik sukker- og saltskrubb som fjerner døde hudceller, regenererer og fukter samtidig som den avgifter huden og er antiinflammatorisk. Antioksidanter og polyfenoler beskytter huden og motvirker frie radikaler. C-vitamin jevner ut hudtonen.

kr 445.00

Èminence Organics Mangosteen Revitalizing Mist

Flytt til paradiset med hver sprut av denne forfriskende mist. En drømmende kombinasjon av antioksidantfylt mangosteen, energigivende ribose og poreraffinerende rødkløver fungerer i perfekt harmoni for å revitalisere huden

kr 795.00

Èminence Organics Firm Skin Starter Set

Firm Skin Starter Set, vakker toalettmappe med en komplett hudpleierutine som virker forebyggende mot hudens aldrende. Inneholder: Firm Skin Acai Cleanser 30 ml, Firm Skin Acai Moisturizer 15 ml, Firm Skin Acai Masque, Firm Skin Acai Booster-Serum 15 ml.

kr 995.00

Èminence Organics Wild Plum Eye Cream

Motvirker mørke ringer og tretthetstegn rundt øyet. Foryngende øyekrem med plomme og hestekastanje som varsomt lyser opp huden rundt øynene, reduserer mørke sirkler og gir jevnere hudtoner med ny energi.

kr 795.00

Èminence Organics Stone Crop Oxygenating Fizzofoliant

Avgiftende exfoliering med skummende effekt. En pulver-skum eksfolierer med skummende effekt som gir oksygen til huden og stimulerer dens naturlige helbredende funksjoner. Den eksfolierer forsiktig bort urenheter, også gamle hudceller, og løfter frem en vakker og ungdommelig hud ved hjelp av næringsrik karse, rismel og adzuki pulver.

kr 475.00

Èminence Organics Stone Crop Gel Wash

Mild og fuktighetsgivende rens for alle hudtyper. En mild, lett skummende rens som effektivt renser huden mot urenheter og sminke. Stone Crop gir huden rikelig med fuktighetsgivende stoffer og balanserer. Sheasmør vil roe ned huden og gjenopprette den naturlige balansen i huden. Kan også brukes til å fjerne øyesminke..

kr 475.00

Èminence Organics Stone Crop Body Lotion

Fuktighetsgivende kroppslotion som forbedrer hudtonen.

Nyt en herlig kroppslotion med Stone Crop, en sukkulent som forbedrer hudtonen, forebygger pigmenteringer og fukter på dypet. Inneholder sitron og maiskornolje som gir huden vitaminer og beskyttende antioksidanter som hjelper huden med å stå imot ytre påkjenninger som fører til for tidlig aldring.

kr 795.00

Èminence Organics Stone Corp Whip Moisturizer

Fuktighetsgivende 24-timers krem som jevner ut hudtonen. Tykkbladsplanten The Stone Crop har blitt brukt i flere tiår for å lindre hudirritasjoner, redusere hyperpigmentering og jevne ut hudtonen. Her er kremen som kombinerer den nyeste vitenskapen med tradisjonen for å tilføre fukt, mykgjøre og maksimere hudens naturlige evne til å spare på fukt

kr 575.00

Èminence Organics Stone Crop Cleansing Oil

Renser, balanserer og detoxer. Denne lette, "ikke-oljete" rengjøringsoljen er lett skummende og renser huden grundig og fjerner også øye sminke. Den bruker karsens styrke til å gjenopprette balansen i huden

kr 895.00

Èminence Organics

Age Corrective Starter Set, vakker toalettmappe med en komplett hudpleierutine med effektive anti-aging produkter mot linjer og rynker, tapt spenst og dårlig lyster. Hudpleielinjen består av rengjøring, boosterserum, maske, øyekrem og dagkrem som sammen bidrar til å redusere aldringstegn.

kr 369.00

Èminence Organics Mangosteen Replenishing Hand Cream

Unn hendene dine mangostanlykke med denne luksuriøse håndkremen. Med hver påføring dukker denne silkeaktige formelen forsiktig opp igjen for å avsløre myk, ungdommelig hud og gir langvarig fuktighet.

kr 795.00

Èminence Organics Stone Crop Serum

Fuktighetsgivende serum som jevner ut hudtonen. Effektivt serum med Stone Crop som gir rik fuktighet til huden og sammen med kristtorn, forhindrer og minimerer pigmenteringer i huden, og gir jevn hudtone

kr 495.00

Èminence Organics Mangosteen Body Lotion

Ta en lykksalig tilnærming til full kroppshydrering med denne himmelske mangosteen body lotion. Formulert med et unikt melkesyrekompleks, gjenoppstår denne lette formelen skånsomt for å avsløre lys, strålende hud. Absorberes raskt for en myk, sateng finish.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.