El - Trousers 3400

El - Trousers 3400

Stilige bukser fra Elinette i casual design og en ren polyesterkvalitet. Buksen har en elastisk linning og en flatterende A-linjeform. De har et blusset og luftig utseende, som passer til enhver anledning.

Les merShow less
kr 1,199.00
Ikke på lager
Beskrivelse

EL3180.3400

Style buksen med en topp enten gjemt i eller uformelt hengende som et ekstra lag.

Buksen er laget av 100% polyester. Passformen er 'A-form - Avslappet'. Stilen er tilgjengelig i svart.

Les merShow less
Produktdetaljer
210915086290
Sist vist
kr 1,199.00

El - Trousers 3400

Stilige bukser fra Elinette i casual design og en ren polyesterkvalitet. Buksen har en elastisk linning og en flatterende A-linjeform. De har et blusset og luftig utseende, som passer til enhver anledning.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,199.00

Elinette Sandi 6114

Fin, lang kjole med korte ermer, rund hals og glidelås i ryggen. Den har et helt fantastisk blomstertrykk i nydelige, lyse farger. Kjolen er laget av en myk og lekker viskoseblanding, og den har en feminin og utsvingt passform.

Style kjolen med en tynn cardigan på kjølige vårdager.

kr 1,999.00

Elinette Jacket 10045

Fantastisk jakke fra Elinette i klassisk passform. Jakken er laget av god polyesterkvalitet. Stilen har tre, stoffkledde knapper foran.

Jakkens korte design og vakre utringning minner om 50-tallsmote, hvor femininitet og figurforbedrende klær sto i høysetet.

Style den med en klassisk dress og eller som stilig yttertøy til en kjole.

Jakken er laget av 100% polyester. Passformen er "Classic". Stilen er tilgjengelig i svart.

Lengde fra høyeste punkt på skulderen: 60 CM

kr 1,299.00

Skjønn midikjole fra Elinette i mange lekre farger med løse ermer og skrått snitt fra hoften og ned mod kneet. Lille v-halsutskjæring og lukking i nakken.


Kjolen er sydd i en løs og flatterende passform til deg, som setter pris på det klassiske, uten at det nødvendigvis behøver sitte klistret til  kroppen

kr 1,299.00

Elinette 1050.6352 Alicia

Vakker bluse med ¾-lange ermer og rund hals med liten knappelukking og utskjæringsdetalj. Overflaten på blusen har en skinnende finish og et nydelig mønster. Stilen har en formet passform og den er laget av en fantastisk viskosekvalitet.

kr 499.00

El - Shawl

Nydelig sjal fra Elinette i delvis transparent design og en ren polyesterkvalitet som sikrer et eksklusivt utseende og lang holdbarhet. Sjalet ender i midjen og drapererer lenger ned foran.

kr 1,499.00

Elinette Johanna

Vakker og klassisk kjole i to lag med fin V-hals, lange ermer, og nøkkelhullsutringning med liten knapp i halsen. Kjolen har en ensfarget design. Stilen er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en feminin og utsvingt passform.

kr 1,899.00

Elinette 6141

Flott selskapskjole, men god passform. Hos Elinette bør man velge en str opp.

Savner du bilde på din farge? Send oss en sms, så ordner vi det.

kr 1,199.00

El - Skirt 10022

Fint skjørt i polyesterkvalitet fra Elinette med høy midje for en vakker og feminin silhuett. Den har en klassisk passform med en vakker svai nederst, som gir en leken vri. Den har glidelås og knapp i midjen.

Style den med en skjorte eller en bluse gjemt i for å fremheve midjen.

kr 699.30 kr 999.00

Elinett Soya Topp

Vakker bluse med korte ermer og rund hals med smakfull utringning under, holdt sammen av en liten, diskret knapp. Blusen er laget av god viskosekvalitet, og overflaten på stoffet har en blank og eksklusiv finish. Modellen har en avslappet og lett figursydd passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.