Elinette Fifi Magenta Pink

Elinette Fifi Magenta Pink

Les merShow less
kr 2,199.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

EL5009.6528 6325 Magenta Pink

Les merShow less
Produktdetaljer
2402021748582
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 699.30 kr 999.00

Elinett Soya Topp

Vakker bluse med korte ermer og rund hals med smakfull utringning under, holdt sammen av en liten, diskret knapp. Blusen er laget av god viskosekvalitet, og overflaten på stoffet har en blank og eksklusiv finish. Modellen har en avslappet og lett figursydd passform.

kr 1,799.00

Elinette Amilia 6121

Søt, knelang kjole med ¾-lange ermer og fin V-hals. Kjolen har en ensfarget design og flere lag for en fantastisk og feminin look. Den er laget av en lett polyesterkvalitet og har en A-formet og behagelig passform.

Bruk kjolen til spesielle anledninger med et par klassiske pumps og fine smykker.

kr 1,399.00

Elinette Joleen

Fantastiske bukser fra Elinette i en casual look og en ren polyesterkvalitet, som gir et utsvingt utseende. Buksen har en elastisk linning, som gjør den behagelig å ha på. De har en ensfarget design og et asymmetrisk snitt.

Denne buksen kan man finne på Sempre Piu i større str.

kr 1,399.00

Elinette Trousers

Klassisk bukse fra Elinette med smal silhuett og formsydd passform. Buksen har beltehemper i midjen og lukkes med en enkel, svart knapp foran. Buksene er laget av en slitesterk polyesterkvalitet og de smale bena gjør den praktisk og allsidig.

Style dem med en skjorte og en blazer for en komplett og stilig look.

kr 1,099.00

El - Skirt 10021

Vakkert, høyt midjet skjørt fra Elinette i det mest fantastiske snittet. Den er laget av en ren polyesterkvalitet, som gjør både passformen, fargene og stoffet svært slitesterkt. Skjørtet har en diskret glidelåslukking og en knapp i midjen.

Skjørtlengden og den flatterende, klassiske passformen gjør det til et allsidig plagg som kan brukes om og om igjen.

kr 1,499.00

Elinette Sorella

Søt kjole med korte ermer, en smakfull V-hals og en diskret glidelåslukking bak. Modellen har det fineste blomsterprint, holdt i et elegant design som kombinerer mørke og lyse nyanser. Kjolen har en stram, feminin passform, og den er laget i en vakker viskosekvalitet.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.