Elinette Tunic

Elinette Tunic

Les merShow less
kr 1,499.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Color 1523 Bright Rose Style 1054.6406

55% Viscose, 45% Rayon

Les merShow less
Produktdetaljer
2301160858655
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,499.00

Elinette Johanna

Vakker og klassisk kjole i to lag med fin V-hals, lange ermer, og nøkkelhullsutringning med liten knapp i halsen. Kjolen har en ensfarget design. Stilen er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en feminin og utsvingt passform.

kr 1,299.00

Elinette 1050.6352 Alicia

Vakker bluse med ¾-lange ermer og rund hals med liten knappelukking og utskjæringsdetalj. Overflaten på blusen har en skinnende finish og et nydelig mønster. Stilen har en formet passform og den er laget av en fantastisk viskosekvalitet.

kr 499.00

El - Shawl

Nydelig sjal fra Elinette i delvis transparent design og en ren polyesterkvalitet som sikrer et eksklusivt utseende og lang holdbarhet. Sjalet ender i midjen og drapererer lenger ned foran.

kr 2,199.00

Elinette April 6945.6609

Denne kjolen fra Elinette er et kunstverk med sitt blomstrende print i duse farger. Den avslappede passformen og trekvart ermene kommer sammen for å skape en komfortabel, men raffinert silhuett. Den runde halsen og den lette stoffkvaliteten gjør den ideell for de lyse vår- og sommerdagene.

kr 2,199.00

Elinette Sandi 6114

Fin, lang kjole med korte ermer, rund hals og glidelås i ryggen. Den har et helt fantastisk blomstertrykk i nydelige, lyse farger. Kjolen er laget av en myk og lekker viskoseblanding, og den har en feminin og utsvingt passform.

Style kjolen med en tynn cardigan på kjølige vårdager.

kr 1,999.00

El - Dana 5880

Fin kjole i vakre nyanser med klassisk design med vertikale striper. Kjolen har en bred elastisk kant ved ermene, flatterende V-hals og en diskret, praktisk glidelåslukking bak. Modellen har en tettsittende passform, og den er laget av den fineste viskosekvalitet.

Velg en str opp

kr 1,399.00

El - Dress 6029

Vakker, ermeløs kjole med fin utringning, diskret glidelåslukking og splitt i ryggen. Kjolen har en solid farge og klassisk design med undervurderte detaljer. Stilen har en formet passform, og den er laget av en fantastisk og slitesterk polyesterkvalitet.

kr 2,199.00

Elinette Haddy 6118

Fin, lang og ermeløs kjole med smakfull V-utringning og glidelås i ryggen. Den har et unikt og grafisk blomstertrykk i fine, lyse farger. Kjolen er laget av en myk og behagelig viskoseblanding og har en formet passform.

Den feminine silhuetten og det fargerike trykket er perfekt for vårens og sommerens fester.

kr 699.30 kr 999.00

Elinett Soya Topp

Vakker bluse med korte ermer og rund hals med smakfull utringning under, holdt sammen av en liten, diskret knapp. Blusen er laget av god viskosekvalitet, og overflaten på stoffet har en blank og eksklusiv finish. Modellen har en avslappet og lett figursydd passform.

kr 1,999.00

Elinette Jacket 10045

Fantastisk jakke fra Elinette i klassisk passform. Jakken er laget av god polyesterkvalitet. Stilen har tre, stoffkledde knapper foran.

Jakkens korte design og vakre utringning minner om 50-tallsmote, hvor femininitet og figurforbedrende klær sto i høysetet.

Style den med en klassisk dress og eller som stilig yttertøy til en kjole.

Jakken er laget av 100% polyester. Passformen er "Classic". Stilen er tilgjengelig i svart.

Lengde fra høyeste punkt på skulderen: 60 CM

kr 1,199.00

El - Skirt 10022

Fint skjørt i polyesterkvalitet fra Elinette med høy midje for en vakker og feminin silhuett. Den har en klassisk passform med en vakker svai nederst, som gir en leken vri. Den har glidelås og knapp i midjen.

Style den med en skjorte eller en bluse gjemt i for å fremheve midjen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.