Dr. Gross DermInfusions Fill + Repair Serum

DermInfusions Fill + Repair Serum er et spesialserum med en unik fillereffekt. Den nøye utvalgte formelen er basert på banebrytende ingredienser og det patenterte Microcelle Delivery™-komplekset låser serumet inn i huden med en tredimensjonal effekt. Med hyaluronsyre i fire forskjellige størrelser gir serumet intensiv hydrering og fyller huden med maksimalt volum og jevner ut linjer og rynker

Les merShow less
kr 1,395.00
På lager
Beskrivelse

 I tillegg repareres og forsterkes de forskjellige lagene i huden ved hjelp av flere peptidkomplekser, niacinamid og ektoin, som gir forbedret fasthet og elastisitet med synlige resultater.

Dr. Gross' patenterte Microcell Delivery™ bruker miceller for å transportere de aktive ingrediensene i serumet dypt inn i huden. Dette er en av hemmelighetene bak den banebrytende effekten. I tillegg til å øke volumet av huden med filler-effekt, gir DermInfusion Fill + Repair Serum maksimal fuktighet til huden, noe fillerbehandlinger ikke gjør. Dette serumet kan brukes som et alternativ eller komplement til fillere for å forsterke effekten.

Hovedfordeler:
-Gir huden nytt tredimensjonalt volum med fillereffekt
- Fukter intensivt, reparerer fuktighetsbarrieren og hjelper huden med å kapsle inn og holde på fuktigheten
- Plumper opp huden, minimerer linjer og rynker
-Gir huden fasthet og elastisitet
- Reduserer rødhet og beroliger huden
- Glatter ut huden og forfiner porene

Kliniske studier:
-94 % hadde synlig glattere, mykere hud etter 1 uke
-91 % fikk synlig fastere hud, med mer volum og fuktighet etter 4 uker
-91 % opplevde mer løftet, fast og hydrert hud etter 2 uker

Bruk:
Påfør 2–3 pumper 1–2 ganger daglig på renset hud. Fungerer utmerket som primer under makeup. En perfekt rutine er å kombinere Spectralite™ FaceWare Pro med DermInfusions™ Fill + Repair Serum. Påfør 2-3 pumper med serum på renset hud under LED-masken og effekten av ingrediensene forsterkes.

30 ml

Les merShow less
Produktdetaljer
230608113378
Sist vist
kr 1,395.00

DermInfusions Fill + Repair Serum er et spesialserum med en unik fillereffekt. Den nøye utvalgte formelen er basert på banebrytende ingredienser og det patenterte Microcelle Delivery™-komplekset låser serumet inn i huden med en tredimensjonal effekt. Med hyaluronsyre i fire forskjellige størrelser gir serumet intensiv hydrering og fyller huden med maksimalt volum og jevner ut linjer og rynker

16 andre produkter i samme kategori:
kr 295.00

Dr. Gross Alpha Beta Cleanser 60 ml

Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel er en luksuriøs, lett skummende gel som rengjør huden effektivt uten å påvirke hudens naturlige fuktbarriere og pH-verdi. Denne geléen rengjør huden effektivt og forbereder den samtidig for påføring av Alpha Beta® Peels ved å senke hudens pH-verdi slik at syrenes effekt forbedres

kr 225.00

Dette er en 100% naturlig biologisk nedbrytbar biocellulosemaske fylt med C-vitamin (3-0 etylaskorbinsyre), kollagene aminosyrer og Dr Gross patenterte energikompleks. Denne profesjonelle intensivmasken reparerer hudbarrieren, virker umiddelbart fuktighetsgivende og tilfører øyeblikkelig glow.

kr 795.00

Fordeler:

  • Fukter huden, gir glød og myker opp fine linjer
  • Minimerer hevelse ved å effektivt fjerne væskeansamlinger rundt øynene
  • Stimulerer sirkulasjonen og minsker mørke ringer
  • Gir en avkjølende effekt for trøtte øyne
  • Virker styrkende på huden, minimerer rynker og fine linjer

Bruk: Påfør en liten mengde rundt hele øyepartiet. Bruk morgen og/eller kveld på rengjort hud.

15 ml

kr 595.00

Disse praktiske og lettanvendelige selvbruningsserviettene med lett eksfolierende effekt gir en naturlig solbrun farge innen 3-4 timer.

AHA-syrer eksfolierer og fjerner døde hudceller for en jevn solbrun farge uten flekker eller striper. Kraftfulle antioksidanter som vitamin A, C og E beskytter huden og motvirker alderstegn. Hyaluronsyre tilfører fuktighet suksessivt hele dagen.

kr 495.00

Dr. Gross Clarifying Mask with Colloidal Sulfur

Enn effektiv og resultatorientert ansiktsmaske som forebygger og motvirker akne, kviser, sorte prikker, store porer og regulerer talgproduksjonen.Dyptvirkende rensende ansiktsmaske som forebygger akne og sorte prikker, regulerer talgproduksjonen og virker poresammentrekkende. Masken gir en mild eksfoliering og etterlater huden klar, med en ny glød.

kr 995.00

Dr. Gross Hyaleronic Marine Booster

Tilfører og forsegler fukt fra hyaluronsyre og kokosnøttjuice dypt nede i huden for å gi maksimal fuktighet og en fastere, mykere og glattere hud. Kan brukes over hele ansiktet eller på deler hvor behovet er.

kr 595.00

Dr. Gross Alpha Beta Glotion for Body

Fuktighetsgivende selvbruningskrem som gir en mild farge. En kroppslotion som skaper en lett, tonende solbrun effekt samtidig som den eksfolierer huden og gir ny, ungdommelig glød. Glotion gir deg en sikker måte å bli fint solbrun på for den som vil unngå solens skadelig stråling

kr 475.00

Effektiv rengjøring som fjerner urenheter og sminke 

Beskrivelse: Sminke, smuss og urenheter kan føre til tilstoppede porer, utslag, irritasjon og forårsaker dessverre også for tidlig aldring. En god renserutine holder huden sunn og denne universale rengjøringen fjerner urenheter og all sminke, også vannfast, uten å irritere huden.

kr 575.00

Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel er en luksuriøs, lett skummende gel som rengjør huden effektivt uten å påvirke hudens naturlige fuktbarriere og pH-verdi. Denne geléen rengjør huden effektivt og forbereder den samtidig for påføring av Alpha Beta® Peels ved å senke hudens pH-verdi slik at syrenes effekt forbedres.

kr 595.00
Dr. Gross Alpha Beta On The Spot Gel
Bruk:
Bruksanvisning: Rengjør huden grundig før påføring. Brukes etter AlphaBeta® 2% BHA+ Liquid Solution hvis den brukes sammen. Dekk hele det berørte området med et tynt lag 1–2 ganger daglig.

30 ml
kr 1,095.00

For å oppnå en motstandskraftig hud full av ungdommelig friskhet, forbedrer og forebygger tegn på stresset hud som bekymringsrynker, irritert og gusten hud. Dette fløyelsmyke ansiktsserumet er fulladet med kraftige ingredienser og Dr. Gross unike B3Adaptive SuperFoods Complex som effektivt beskytter huden din mot stress.

kr 395.00

Hyaluronic Marine Lip Cushion er en allsidig leppekrem som intensivbehandler leppene og reparerer dem på dypet, fukter, beroliger, gir volum, reduserer vertikale leppelinjer, forsterker leppelinje og gir beskyttelse.

Perfekt å påføre som en dag- og nattkrem over leppene.

kr 595.00
Dr. Gross Alpha Beta 2% BHA Liquid Solution
Bruk:
Bruksanvisning: Rengjør huden grundig. Ta en bomullsdott eller pad og pump 2–3 ganger ved å trykke ned pumpekoppen. Sveip over hele det berørte området 1 gang/dag. Brukes før Alpha Beta® On The Spot Gel hvis det er behov.

150 ml
kr 1,195.00

Behandle huden med Dr. Dennis Gross patenterte peelingsystem i to steg som gir umiddelbare synlige resultater på bare to minutter, uten å irritere huden. Huden eksfolieres, linjer og rynker minimeres, huden blir fastere, porene trekkes sammen og huden blir klar og myk. En peeling du kan bruke hver dag, året rundt. Anbefales for alle hudtyper, selv den mest sensitive.

kr 995.00

Opplev en styrket, fuktighetsrik og jevnere hud allerede etter første bruk! Den multifunksjonelle, lette kremen er intensivt fuktighetsgivende samtidig som den fjerner døde hudceller og minimerer porer. Alpha Beta® Exfoliating Moisturizer er ladet med 7 høyeffektive Alpha Beta-syrer som sammen stimulerer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller og etterlater plass for ny, fresh hud. 

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.