Dr. Gross Sommerkit

Dr. Gross Sommerkit

Les merShow less
kr 695.00
Ikke på lager
Beskrivelse

Sommerens Hudpleierutine i en praktisk toalettmappe! Inneholder bestselgere til spesialpris Verdi 1295 kr

Les merShow less
Produktdetaljer
2207061034761
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,895.00

Dr. Gross Alpha Beta Line-Kit

Oppnå målet med en perfekt hud for livet med våre 3-trinns Alpha Beta®-essensielle produkter drevet av en enestående blanding av AHA og BHA syrer for å rense, forebygge og hydrere for å avsløre hudens fantastiske glød.

kr 1,395.00

Neste nivå avansert kjemisk peel. Professional Grade er en avansert, aktiv linje med produkter som har en høyere konsentrasjon av ingredienser og som gir et effektivt målrettet resultat. Først ut er produktet Professional Grade Resurfacing Liquid Peel, en patentert tostegs-peel med en kraftfull formel som er utviklet etter grundige tester i Dr. Gross laboratorium.

kr 995.00

Nå lanseres Alpha Beta® Pore Perfecting & Refining Serum som minimerer porene og behandler årsaken til store, tette porer, samt hudormer, fra grunnen. Resultatet vises på kun 3 dager.

Vi har 20 000 porer i ansiktet, og det er mange som har problemer med porene. Alpha Beta® Pore Perfecting & Refining Serum minimerer og forfiner porene samt behandler årsaken til tette porer og hudormer.

30 ml

kr 595.00

Dr. Gross DRx Blemish Solutions Breakout Clearing Gel

Den siste banebrytende hudpleieinnovasjonen DRx Blemish Solutions Breakout Clearing Gel er en hurtigvirkende aknegel basert på en unik formel av salisylsyre kombinert med AHA, niacinamid og allehånde som motvirker akne, reduserer rødhet, regulerer talgproduksjonen, dyprenser og forfiner porene. og forhindrer fremtidig akne.

kr 3,295.00

Dr. Gross Spectralite Eyecare + 4 pk eyemask

For hjemmebruk som effektivt reduserer rynker og fine linjer med synlige resultater. 

Passer perfekt sammen med Derminfusion Fill + Repair Eye Mask!

Og i dette kit'et får du med en pk med eyemaske på kjøpet.

kr 595.00

All-Physical Lightweight Wrinkle Defense Spf 30 er en «året rundt dagkrem» med kun fysisk solfilter som beskytter både mot UVA/UVB og blått HEV-lys. All-Physical Lightweight Wrinkle Defense Spf 30 som er helt fri fra kjemiske filtre og som er mye mer enn bare en sol og dagkrem. Det er samtidig en daglig anti-age behandling for alle hudtyper som forebygger hudens aldring.

kr 1,395.00

Professional Grade IPL Dark Spot Concentrated Serum er et banebrytende, prisvinnende serum som gir en jevnere hudtone og strålende hud. De effektive dråpene av serumet består av en kraftig cocktail med aktive ingredienser og er klinisk bevist å redusere forekomsten av f.eks. hyperpigmentering, aldersflekker og mørke flekker

kr 1,395.00

DermInfusions Fill + Repair Serum er et spesialserum med en unik fillereffekt. Den nøye utvalgte formelen er basert på banebrytende ingredienser og det patenterte Microcelle Delivery™-komplekset låser serumet inn i huden med en tredimensjonal effekt. Med hyaluronsyre i fire forskjellige størrelser gir serumet intensiv hydrering og fyller huden med maksimalt volum og jevner ut linjer og rynker

kr 695.00

Ultraeffektiv peel-off mask som umiddelbart gir en intensiv fuktighetsboost. En tostegs-behandling med gel + pulver som gir en modellerende, transformerende ansiktsmaske som gir intensiv og langvarig fukt til huden. Denne profesjonelle masken er en avkjølende og dypt fuktighetsgivende behandling som gir deg umiddelbar glød og plumper opp huden etter første bruk.

kr 595.00

Disse praktiske og lettanvendelige selvbruningsserviettene med lett eksfolierende effekt gir en naturlig solbrun farge innen 3-4 timer.

AHA-syrer eksfolierer og fjerner døde hudceller for en jevn solbrun farge uten flekker eller striper. Kraftfulle antioksidanter som vitamin A, C og E beskytter huden og motvirker alderstegn. Hyaluronsyre tilfører fuktighet suksessivt hele dagen.

kr 1,195.00

C+ Collagen Deep Cream er en luksuriøs krem med rik konsistens som berikes med C-vitamin 3-O C-teknik, Energy Complex og kollegene Aminosyrer som tilfører fuktighet på dypet, mykgjør, plumper opp, gir spenst og fasthet, samt lyser opp huden.

kr 275.00

Behandle huden med Dr. Dennis Gross patenterte peelingsystem i to steg som gir umiddelbare synlige resultater på bare to minutter, uten å irritere huden. Huden eksfolieres, linjer og rynker minimeres, huden blir fastere, porene trekkes sammen og huden blir klar og myk. En peeling du kan bruke hver dag, året rundt. Anbefales for alle hudtyper, selv den mest sensitive.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.