Dr. Gross Micro Fiber Cloth

Dr Dennis Gross har laget en skånsom ansiktsduk, Microfiber Face Cloth, en klut som effektivt hjelper til med å rengjøre huden, fjerne make up og smuss på hudoverflaten.  Denne myke ansiktsduken er perfekt å bruke sammen med Hyaluronic Meltaway Cleanser eller sammen med en annen favoritt-rens fra Dr Dennis Gross Skincare. 

Les merShow less
kr 175.00
På lager
Beskrivelse

Fukt ansiktsduken i lunket vann, vri ut overflødig vann og jobb i oppadgående masserende bevegelser over ansikt og hals.  Denne behaglige mikrofiberduken er av høyeste kvalitet og passer alle hudtyper også en følsom og sensitiv hud.  Den kan enkelt vaskes i maskin

Les merShow less
Produktdetaljer
220420129830
Sist vist
kr 175.00

Dr Dennis Gross har laget en skånsom ansiktsduk, Microfiber Face Cloth, en klut som effektivt hjelper til med å rengjøre huden, fjerne make up og smuss på hudoverflaten.  Denne myke ansiktsduken er perfekt å bruke sammen med Hyaluronic Meltaway Cleanser eller sammen med en annen favoritt-rens fra Dr Dennis Gross Skincare. 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 995.00

Dr. Gross Hyaleronic Marine Booster

Tilfører og forsegler fukt fra hyaluronsyre og kokosnøttjuice dypt nede i huden for å gi maksimal fuktighet og en fastere, mykere og glattere hud. Kan brukes over hele ansiktet eller på deler hvor behovet er.

kr 1,095.00

Dr. Gross C + Lactic Oil-Free Radiant Moisturizer

Denne oljefrie ansiktskremen med en lett flytende konsistens er fylt med 3 former for vitamin C og melkesyre for å forbedre absorpsjon og antioksidanteffekt. Fuktighetskremen lysner, fukter og styrker og balanserer fuktbarrieren. Det gir en synlig fastere, mer strålende hud. Egnet for normal kombinert hud, selv sensitiv hud

kr 595.00
Dr. Gross Alpha Beta 2% BHA Liquid Solution
Bruk:
Bruksanvisning: Rengjør huden grundig. Ta en bomullsdott eller pad og pump 2–3 ganger ved å trykke ned pumpekoppen. Sveip over hele det berørte området 1 gang/dag. Brukes før Alpha Beta® On The Spot Gel hvis det er behov.

150 ml
kr 1,395.00

Professional Grade IPL Dark Spot Concentrated Serum er et banebrytende, prisvinnende serum som gir en jevnere hudtone og strålende hud. De effektive dråpene av serumet består av en kraftig cocktail med aktive ingredienser og er klinisk bevist å redusere forekomsten av f.eks. hyperpigmentering, aldersflekker og mørke flekker

kr 1,095.00

Når øynene ser pigge ut ser hele ansiktet yngre ut og denne "eye perfector" booster opp hele øyeområdet.

Den gir et synlig forbedret resultat av den tynne øyehuden som blir jevnere, lysere og fastere. Du får raskt et piggere utseende med en uthvilt look.

kr 6,185.00

Dr. Gross Spectralite FaceWare pro kit

DRx SpectraLite™ FaceWare Pro - Smooth Lines & Texture er en unik utgave som inneholder DRx SpectraLite™ FaceWare Pro med Alpha Beta® Face Peel Extra Strength 5 app + Advanced Retinol+Ferulic Texture Renewal Serum 30 ml (full størrelse).

kr 1,395.00

Dr. Gross Peel Glow Be Merry

Unn huden din det glødinduserende repertoaret til Dr. Dennis Gross sine ikoniske produkter, inkludert 21 Alpha Beta® Extra Strength Daily Peel-behandlinger som fjerner død hud, mens de behandler mørke flekker og rynker.

kr 395.00

Dr. Gross All In-One Cleanser with Toner

En mild og effektiv 3-i-1 produkt som renser huden, fjerner makeup og innholder ansiktsvann. Rengjøringen er dyptvirkende og antibakteriell men inneholder også beroligende og fuktgivende ingredienser som bl.a. jojoba, druekjerneolje og grønn te. Disse ingrediensene gjør at rengjøringen passer til alle hudtyper også sensitiv og tørr hud

kr 595.00

Dr. Gross DRx Blemish Solutions Breakout Clearing Gel

Den siste banebrytende hudpleieinnovasjonen DRx Blemish Solutions Breakout Clearing Gel er en hurtigvirkende aknegel basert på en unik formel av salisylsyre kombinert med AHA, niacinamid og allehånde som motvirker akne, reduserer rødhet, regulerer talgproduksjonen, dyprenser og forfiner porene. og forhindrer fremtidig akne.

kr 595.00

Disse praktiske og lettanvendelige selvbruningsserviettene med lett eksfolierende effekt gir en naturlig solbrun farge innen 3-4 timer.

AHA-syrer eksfolierer og fjerner døde hudceller for en jevn solbrun farge uten flekker eller striper. Kraftfulle antioksidanter som vitamin A, C og E beskytter huden og motvirker alderstegn. Hyaluronsyre tilfører fuktighet suksessivt hele dagen.

kr 1,295.00

Alpha Beta® Daily Face Peel Extra Strength får du også i praktiske engangsforpakninger. Hygienisk og ideelt ved reiser.

  • Påfør pads nr. 1 på tørr rengjort hud med sirkulerende bevegelser. La virke to minutter.

    Påfør pads nr. 2 på samme måte. Påfør deretter ditt ordinære serum evt. krem

kr 1,095.00

Et serum som forbedrer hudstrukturen og umiddelbart gir huden nytt liv. Den minimerer og forbedrer synlig fine linjer og gir en klarere, jevnere hudtone samt motvirker fet og uren hud. Passer også som forebyggende serum for både uren hud og akne.

Brukes 1–2 ganger / dag

30 ml

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.